De relaxare: Flori contra gângănii


Iată un joculeţ flash nu chiar de relaxare, pentru că, dacă vă prinde aceste gen de jocuri, necesită o destul de bună coordonare – atât din punctul de vedere al manevrării mouse-ului, cât şi din perspectiva strategiei jocului. Să vedem ce avem în Tarnation: o grădină cu seminţe, care se pot transforma la comanda noastră în flori; nişte "gângănii", de trei culori diferite, făcute se pare din gudron, care ameninţă grădina; şi un râu care separă grădina de spaţiul în care se mişcă gângăniile.

img74

Rândurile de seminţe tot ies treptat din pământ; dacă ele ajung în râu, se irosesc. Gângăniile care tot apar sunt produse de o insectă mai mare; dacă ajung ele în râu, murdăresc apa, şi jocul se termină când prea multe gângănii au ajuns în râu. Ca să scăpăm de ele, trebuie să le "bombardăm" cu flori. Marcând seminţele cu mouse-ul, ele se transformă în flori. În funcţie de colţul din care pornim şi direcţia în care marcăm, florile sunt roşii, albastre sau galbene, şi neutralizează gângănii de aceeaşi culoare cu ele. Gângăniile roşii au viteză mică şi "sănătate" puţină, cele albastre au "sănătate" puţină dar sunt rapide, iar cele galbene sunt încete dar au "sănătate" multă.

img75 img76

Florile au un anumit timp de viaţă, după care se ofilesc şi mor. Între timp, ele trec de la o gânganie la alta, după ce o neutralizează pe una. În cadrul strategiei de care vorbeam trebuie să avem grijă să nu ajungă seminţele în apă; să nu dăm drumul dintr-o dată la toate florile, căci vom rămâne până la urmă fără seminţe; şi mai ales să nu ajungă gângăniile în apă. Mai complicat este atunci când avem gângănii de toate culorile, şi trebuie să fim atenţi la culorile florilor pe care le lansăm. Cred că vă va prinde provocarea (11 nivele se pare), aşa că succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *