Avira PE Premium, gratuit 6 luni


Tocmai v-a expirat trial-ul sau licenţa antivirusului? Soarta vă surâde 🙂 . gHacks a scris astăzi despre o ofertă ce poate fi o veste bună pentru mulţi. Despre antivirusul Avira unii au auzit, alţii nu. Are o versiune gratuită bunicică, iar unii dintre prietenii mei o folosesc zi de zi, fără probleme (depinde desigu şi ce "comportamente" de navigator ai, adică pe unde te duci online). Dar de ce să iei versiunea gratuită când o nouă ofertă îţi permite să testezi (adică să foloseşti) Avira Premium timp de şase luni!

img79

Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de aici şi să descărcaţi programul de aici. Evident prin email veţi primi o cheie valabilă şase luni. Ce are versiunea Premium în plus faţă de versiunea gratuită? Protecţie împotriva spyware şi adware, protecţie la citirea POP3 a emailurilor, actualizare mai rapidă a definiţiilor… Dar tabelul de mai jos explică mai bine.

img78


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

11 comentarii

 1. nicusarpe spune:

  Super oferta. Eu folosesc Avira Free de vreo 1 an si ceva si cu un firewall bun nu am avut probleme cu virusii si bineinteles si comportamentul online trebuie sa fie unul adecvat… Multumesc Radu pentru aceasta stire foarte buna… Am primit LICENTA… wow!

 2. genu spune:

  Multumesc pentru ajutor. Un program foarte bun.

 3. zolea07 spune:

  Antivirus super.

 4. mannor spune:

  Multumim pentru ajutor caci este un antivirus excelent!
  Mannor

 5. ADD_62 spune:

  Vrajeala.Am incercat dar in zadar. Antivirusul este fff bun dar nu mai am licenta. Ma inereseaza licenta Free pe cit mai mare durata.

 6. radu.capan spune:

  In ianuarie 2008, cand a fost scris articolul, oferta era reala, nu vrajeala. Situatia de acum nu o cunosc. Poate ajuta aicest link. Succes!

 7. ovidiu_ovidello spune:

  Multam fain.

 8. portos spune:

  Sper ca e bun.

 9. tinel spune:

  La pomul laudat sa nu te duci cu sacul! Doresc si sper sa fiu contrazis.

 10. bucur spune:

  Buna. As dori sa stiu cand primesc licenta pt antivirus avira gratuit 6 luni. De 1 ora am descarcat dar pe mail nu am primit cheia (licenta) cum spun ei.

 11. radu.capan spune:

  Articolul e din ianuarie 2008. Intre timp oferta cu 6 luni s-a incheiat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *