Calendarul Google în bara laterală la Firefox


Anul trecut în martie vă prezentam cum putem pune Google Talk Gadget în bara laterală (sidebar) din Windows. Dacă vreţi Google Notebook în sidebar citiţi aici. În ambele cazuri şmecheria este să bifaţi în proprietăţile semnului de carte căsuţa cu "Încarcă acest semn de carte în bara laterală". La fel se face şi pentru ca să punem calendarul Google.

img30

Daţi click dreapta (în FF) pe acest link şi alegeţi "Pune semn de carte la această legătură". Apoi reveniţi la semnul de carte (din meniu) şi cu click dreapta alegeţi Proprietăţi. Veţi avea o fereastră ca cea de mai sus, în care trebuie să faceţi bifarea indicată anterior. Ideea am preluat-o de pe Cybernetnews.com cu o mică modificare, pentru ca în calendarul afişat prima zi a săptămânii să fie luni şi nu duminică.

Practic rezultatul îl vedeţi mai jos. Quick Add funcţionează chiar în sidebar! Dacă folosiţi calendarul de la Google această metodă este foarte elegantă pentru a putea avea evenimentele sub ochi – când e nevoie – şi pentru a mai completa cu noi evenimente.

img29


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *