Cursuri online de Office 2007


Căutând informaţii despre ceva scurtături (shortcuts) din taste am ajuns la acest curs introductiv despre Office 2007. În 20-30 de minute, cu secvenţe audio (!), cursul explică modul de utilizare a panglicii (ribbon) şi a combinaţiilor de taste în aplicaţiile din Office 2007. Este un curs în toată regula, cu expuneri scurte şi clare, inclusiv cu evaluări (mici teste). Mai multe cursuri se găsesc aici.

img32

Apoi m-am întrebat: dar oare în limba română nu se găseşte aşa ceva? Poate nu aşa multe ori detaliate… Şi spre surprinderea mea am găsit că există o secţiune de Instruire, în limba română! În banda din stânga veţi vedea Cursuri de instruire, 2007 Office System. În respectiva pagină sunt acum următoarele aplicaţii: Access, Excel, Outlook, PowerPoint şi Word. Pentru fiecare veţi găsi câteva lecţii (ex: 6 la Word, 8 la PowerPoint… şi în timp vor fi tot mai multe). Pentru fiecare lecţie se indică un timp estimat de parcurgere. De fapt veţi avea un indicator al avansului în curs permanent pe ecran (e ca un liniar, cu gradaţii). Tot ce vă mai trebuie este atenţie şi răbdare! Ce scuză mai puteţi avea – dacă sunteţi începător în utilizarea Office-ului, mai ales Office 2007 – când există aceste cursuri online?

img33

Nu de puţine ori dau de persoane care folosesc Word sau alt program din pachetul Office ore în şir pe zi, de luni de zile. Şi cu toate acestea nu au auzit de CTRL+S şi mereu salvează mergând în meniu. Sau nu ştiu cum să facă una sau alta, deşi le este sub nas. Cursurile oferite gratuit de Microsoft sunt mai mult decât recomandabile. Dacă limba engleză nu vă este străină atunci puteţi găsi mai multe cursuri, inclusiv cu prezentare audio. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. As dori sa parcurg un curs de limba engleza gratuit.

 2. Emilia Nejloveanu spune:

  Nu am facut la scoala limba engleza, as dori sa invat acum gratis.

 3. Madana spune:

  Imi place ca subliniati…. vreti gratuit! Ei bine nu totul poate fi gratuit…daca doriti sa invatati engleza investiti macar intr-un curs online bun oferit de o institutie serioasa.

 4. Tony spune:

  Cred ca Madana detine un site unde cursurile de limba engleza se platesc. Exista multe site-uri free foarte bune de unde se poate invata limba engleza – fie romanesti fie straine. O simpla cautare cu Google…

 5. Alexandru spune:

  Este adevarat ca poti invata de unul singur, dar asa nu esti evaluat decat de unul singur, asadar in mod subiectiv. Multe dintre firmele care ofera cursuri online cu preturi modice au si asistenta si un profesor sau cineva specializat care iti ofera un sprijin. In plus, primesti si un document care atesta faptul ca ai obtinut respectivele cunostinte.

 6. Alexx spune:

  Am gasit aici cursuri de Office 2007: http://www.office-learning.ro/ si aici am gasit o sumedienie de webcast-uri pt. Office 2007 (gratuite): whttp://www.drexcel.ro/video/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *