La cumpărături cu lista pe PPC


In the Bag va salva o mare parte din timpul tău! Aveţi aici câteva lucruri pe care utilizatorii In the Bag vor spune: „Soţul meu e un bun shopper acum că foloseşte In the Bag. Vine acasă cu tot ce e pe listă, şi nu stă aşa mult la magazin. Bineînţeles folosesc şi eu.” „Programul devine din ce în ce mai puternic de fiecare dată când îl folosesc şi adaug noi lucruri, departamente, şi magazine.”

image

In the Bag este o aplicaţie destinată unei liste de cumpărături cu o serie de caracteristici precum:
* Economiseşti timp la magazin. In the Bag sortează lista ta la magazin astfel încât să mergi sistematic prin magazin în loc să fii zăpăcit că nu mai ştii de unde şi ce ai luat, şi să te tot întorci.
* Păstrează o listă pentru toate magazinele. Când eşti la magazin, In the Bag îţi arată totul de pe listă ce se poate obţine de la acel magazin. Apoi, dacă cumperi de acolo, dispare din listă când mergi la alt magazin.
* E cu tine de fiecare dată când PPC-ul e cu tine. Fără notiţe.
* Nu cere să pui preţuri sau alte informaţii extra. Poţi adăuga un item nou doar introducând un nume şi selectând un departament.
* In the Bag nu interacţionează cu reţeaua telefonului tău, şi nu generează modificări de date.

Folosirea programului:
* Simplu introdu cumpărăturile care le vrei, sau selectează dintr-o listă de peste 100 de cumpărături gospodăreşti comune. Când eşti la magazin, lista ta de elemente pentru acel magazin este sortată într-o ordine bazată pe departamentele pe care le-ai configurat. Când verifici, In the Bag înregistrează data şi preţul (dacă e configurat) pentru vizualizări viitoare.
* Când adaugi un element nou, specifici „departmentul” pentru el. Un departament este doar o secţiune a unui magazin, de ex., Dulciuri, Dietă, Legume, Fructe, etc. In the Bag este prestabilit cu peste 50 de departamente comune, dar poţi introduce departamente adiţionale pentru a da un alt sens listei tale de cumpărături.
* Când setezi un magazin, selectezi care departamente sunt în acel magazin, şi setezi departamentele în concordanţă cu drumul tău prin magazin. Recomandăm să setezi asta la o primă vizită în magazin cu In the Bag.
* Când îţi creezi lista, In the Bag poate opţional să fie configurat să calculeze „după dată” pentru elementele bazate pe cumpărături anterioare şi să sorteze elementele bazate pe dată (sau, elementele pot fi sortate simplu si selectate după nume).

image

In the Bag rulează pe Windows Mobile 5, Windows Mobile 6, şi Pocket PC 2003, incluzând ambele platforme, smartphone şi PDA. Momentan e doar in varianta trial, şi se poate descărca de aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *