Player-e MP3 cu Easylistener


Yahoo! experimentează diverse produse, unul făcut public în noiembrie 2007 fiind Easylistener. Este vorba de o aplicaţie flash care poate să "cânte" o pagină sau un flux RSS. Indicând una din aceste două surse, vor fi căutate piesele MP3, care apoi vor putea fi ascultate direct. Acum toată problema este să găsiţi pagini care să indice link direct spre MP3, pentru că majoritatea (ex: vezi Trilulilu) ţin fişierele pe căi… ascunse.

img12

Player-ul flash poate fi configurat, dincolo de URL-ul pentru sursă. Puteţi opta pentru diverse forme ale player-ului, ba chiar puteţi specifica Dvs o dimensiune pentru a se potrivi exact în pagina web. De asemenea puteţi alege culoarea pentru butoane şi alte câteva opţiuni.

img13

Iată la final două player-e construire cu Easylistener, folosind aceeaşi pagină spre „aprovizionare”. L-aş fi testat cu NoapteBunaCopii.com, dar de câteva zile situl a dispărut 🙁 . Sper să (îşi) revină.Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. IM spune:

  Idee buna, dar la cate situri (nu) sunt cu mp3 direct accesibil Easylistener e cam inutil. Programul SongBird / parca asa ii spune / de la Mozilla face ceva similar.

 2. george s. spune:

  Nu mai exista Easylistener,
  la http://developer.yahoo.com/archives/32/easylistener
  („Sorry, the page you requested was not found”).

  Dar avem Yahoo! Media PLayer la http://mediaplayer.yahoo.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *