Start pentru RoBlogFest 2008


Despre RoBlogFest.ro eu am aflat anul trecut… după ce s-a terminat competiţia. Am semnalat-o, cu rezervele pe care le am şi acum vizavi de blogosfera românească. Nu redeschid însă subiectul calităţii blogosferei noastre ci vreau doar să dau mai departe vestea: se apropie ediţia 2008.

img18

Programul s-ar putea să rămână cel indicat acum:
– 1 februarie: strângerea nominalizărilor
– 15 februarie: începe prima rundă de voturi
– 29 februarie: începe a doua rundă de voturi
– 14 martie: se suspendă votarea şi începe numărătoarea voturilor

Încă nu au fost anunţate categoriile, dar mă gândesc că nu vor fi mari diferenţe faţă de ediţia trecută. Acum încă se mai caută sponsori pentru eveniment. Oricum, 1 februarie bate la uşă, aşa că dacă aveţi un blog şi doriţi să concuraţi, pregătiţi-vă. Anul trecut, ne amintim, ArenaIT.net a câştigat la "cel mai bun blog de tehnologie".

Nu avem de gând să intrăm cu CNet.ro în această competiţie autohtonă pentru simplu fapt că ne-au ajuns comentariile ironice primite până acum de prin blogosferă. Plonjările subiective se termină de regulă cu una din următoarele două etichete: 1) sunteţi nişte hoţi care încercaţi să faceţi bani pe seama asemănării numelui cu CNET.com; sau 2) ce legătură are Biserica (Catolică în special) cu internetul şi calculatoarele? Mai văd pe ici pe colo CNet.ro referit de bine, de regulă pe forumuri; pe bloguri însă (plus mesaje din pagina noastră de contact) mai des dau de înţepături (ouch, unele chiar mă dor). E, dar gata cu situaţia noastră specială, de nişă a nişelor.

Dacă aveţi un blog şi vă simţiţi cu elan şi poftă de competiţie, pregătiţi-vă că începe RoBlogFest 2008! Succes organizatorilor şi la final sperăm să vedem o suită de învingători care să ne dea mai mari speranţe pentru blogosfera românească. Vom reveni în martie asupra temei…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Lord UnR34l spune:

    Radu nu trebuie sa iei in serios ce zic de rau pe alte bloguri sau asa. Cnet este cel mai bun si nu are ce sa zica de rau. Cei ce zic de rau zic asa din invidie nu de altceva.

  2. -Hawkeye- spune:

    Si eu sunt de aceeasi parere. N-are rost sa-ti bati capul cu cei invidiosi. CNet.ro este unul dintre putinele site-uri/bloguri pe care le citesc frecvent si cu mare placere. Am gasit aici multe articole de calitate si imi place foarte mult stilul in care sunt scrise.

  3. Raimi spune:

    Subscriu la ce s-a spus mai sus. Cnet mi se pare un blog care e diffrent, simplu, dar cu informatii si materiale utile, e user friendly si atractiv pt. cei interesati in domeniu. Pt mine e unul din site-urile care le accesez zilnic si daca nu in fiecare zi, cel putin de multe ori pe saptamana gasesc materiale care chiar ma interreseaza si care-mi prind bine. Mult succes si a nu se baga in seama „gurile rele”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *