La CNet.ro acum un an: ianuarie 2007


În ianuarie trecut am făcut primele mele teste cu Ubuntu şi am scris atunci mai multe articole. Topul arată că au fost de interes, patru despre Ubuntu fiind printre cele mai citite zece articole ale respectivei luni. Din păcate de atunci nu m-am mai atins de Ubuntu, deşi tare mi-ar place să mai am timp să îl studiez. Nici colaboratori nu au apărut între timp care să se dedice părţii de Linux, astfel că în continuare CNet.ro rămâne în mare parte axat pe Windows.

img48

Un alt subiect al lunii ianuarie 2007, de mare interes, a fost o închidere temporară a sitului de torrente IsoHunt. Apoi acesta şi-a revenit. În 2007 a fost însă închis Demonoid, care nu şi-a mai revenit (nu-mi vine să cred)… Iar în aceste zile se duce lupta de închidere a unui alt sit de torrente, ThePirateBay, eveniment pe care îl urmăresc via TorrentFreak.com.

Înainte de a prezenta lista celor mai citite articole de acum un an aş dori să stabilesc un nou obicei: de a prezenta o selecţie subiectivă a articolelor care credem că merită cel mai mult să fie văzute de cei care ne urmăresc doar de câteva luni. Pentru webmasteri aş recomanda articolul despre PageRank, Sitemaps şi Favicons. Legat de programe recomand următoarele recenzii: Launchy, Rumshot, Paint.NET, ScreamerRadio, MIR – din fericire toate acestea sunt gratuite şi astăzi. De asemenea două articole legate de inscripţionarea de CD-uri şi DVD-uri.

Iar acum cele mai citite 25 articole din anul 2007, luna ianuarie.

  1. Cât e ceasul pe glob? (8087)
  2. Iluziile optice (8029)
  3. IsoHunt închis: de bine sau de rău? (4434)
  4. Screamer Radio (3765)
  5. Ubuntu: text, muzică, film! (3437)
  6. Arderea imaginilor (2997)
  7. Ubuntu: jocuri mici (2300)
  8. Alte iluzii optice (2278)
  9. Instalare Ubuntu 6.10 (Edgy Eft) (1947)
  10. Ubuntu Ultimate Edition (1731)

Dacă vreţi să vedeţi lista tuturor articolelor din luna ianuarie 2007 daţi click aici.

PS: În ultima zi a fiecărei luni vom include un top al celor mai citite articole de acum un an, o ocazie de a vă aminti articole mai vechi care au strâns un număr mare de lecturi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *