De relaxare: Line Golfer


Pasionaţi de golf? Probabil nu, dar ce aţi spune de o originală versiune online în care Dvs desenaţi "terenul" competiţiei! Line Golfer vă oferă această posibilitate. Înainte de aceasta poate veţi dori să îl testaţi pe terenuri desenate de alţii. Alegeţi din listele de sub joc şi puteţi imediat juca. Fiecare dintre partide are un număr maxim de lovituri… indicat. Aceasta înseamnă că dacă nu aţi reuşit să duceţi mingea la destinaţie din numărul de lovituri indicat veţi putea să jucaţi în continuare, dar partida nu va fi considerată ca şi câştigată. Mutând mouse-ul schimbaţi direcţia loviturii, iar intensitatea acesteia va fi dată de cât de lung ţineţi apăsat butonul stânga al mouse-ului.

img20

Dacă nu vă place terenul ales, încercaţi să vă desenaţi unul! Se va porni de la o foaie albă (vorba vine) cu ustensile de desenat. Puteţi trage patru feluri de linii. Cu gri folosiţi eventual pentru indicaţii: aceste linii nu afectează traiectoria mingii de golf. Cu verde deschis trasaţi o suprafaţă pe care bila merge rapid. Pe o linie verde închis bila avansează mai greu, iar pe una maro foarte greu. Veţi folosi deci maro unde doriţi ca mingea să se oprească (margini ori lângă steguleţ) şi verde unde doriţi să meargă ca vântul. Creionul permite desenarea de linii rotunjite, pe când următorul instrument trage linii drepte. Radiera e radieră, iar următoarele două elemente pun mingi şi steguleţe pe teren. Vă puteţi salva opera, ca să poată şi alţii să se joace pe ea, dar pentru aceasta trebuie să vă înscrieţi pe situl CandyStand.com.

Implementarea este după mine excelentă, respectând legile fizicii. Iar dimensiunea socială, ce dă posibilitatea comunităţii să creeze noi terenuri, care să fie apoi votate, pentru a evidenţia producţiile cele mai bune, este un atu suplimentar al acestui joc. Have fun! Daţi drumul imaginaţiei şi creaţi cea mai nebunească şi/sau hilară partidă de golf. Poate ne invitaţi să o jucăm…

img21 img22


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *