Doar azi gratuit: Reshade şi Egyptian Ball


Nu am mai scris de ceva vreme despre ofertele de la GiveAwayOfTheDay, ceea ce nu înseamnă că au încetat. Chiar dacă în ultima vreme vedem cam multe reluări, sunt reluări ale unor programe sau jocuri bune. Nu în fiecare zi este ceva extraordinar, dar cel mai bine este să vă abonaţi la cele două fluxuri RSS pentru a prinde oferte bune. Astăzi de exemplu este oferit un program care s-ar putea să intereseze o anumită categorie de persoane, şi anume cei care lucrează cu imagini, fie pentru web, fie mai ales pentru tipar. Reshade se laudă a avea rezultate extraordinare atunci când vine vorba de a mări o imagine. Cine a lucrat cu imagini ştie că una mică, dacă doreşti să o faci mai mare, va deveni neclară. Oricânt s-ar lăuda Reshade, dintr-un deget de poză nu ai cum să faci un poster de perete, pentru că pur şi simplu lipseşte informaţia necesară pentru pixelii imaginii finale. Sunt însă tot felul de algoritmi ce pot să îmbunătăţească o rescalare în sus, iar Reshade se foloseşte de astfel de algoritmi care, spun autorii softului, ar produce rezultate mai bune decât de exemplu tradiţionalul Photoshop. Programul este mic, puţin peste 1MB, dar scump: 90usd. Astăzi este însă gratuit… dacă vă interesează încercaţi-l!

A doua ofertă a zilei este Egyptian Ball. E vorba de un arkanoid cu temă egipteană. Gândiţi-vă la Magic Ball şi aveţi o aproximare bună. Nu lipsesc desigur tot felul de piese speciale, iar tabla este 3D, cu diverse figurine, obiecte ce trebuie distruse. Un joc clasic într-o altă haină. Dacă nu aveţi unul instalat deja pe calculator (poate tot o ofertă GAOTD) atunci poate îl veţi încerca pe acesta.

Închei aici incluzând la final o prezentare a programului şi două capturi din joc.

img23 img24


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,40 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Callu spune:

    Este adevarat ca redimensionarea fotografiilor este o munca delicata atata timp cat te intereseaza calitatea. Reshade este super special si bate toate feature-le oferite de oricare alt program. Este cel mai bun ce se afla pe piata!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *