Bloom: Grădinărit şi irigaţii


Bloom are o idee de bază diferită de a altor jocuri pe care le-am prezentat. Avem un butoi cu apă şi un sistem de ţevi pe care trebuie să le conectăm între ele, rotindu-le, pentru ca apa să ude florile care răsar şi cresc în grădină. Probabil că dacă avem capete libere de ţevi apa se iroseşte, dar uneori nu putem uni toate ţevile între ele; trebuie însă să fim atenţi ca apa să ajungă la cât mai multe flori, înainte să se termine. Trecem de un nivelul atunci când am adunat suficient de multe flori astfel încât să umplem suportul din stânga ecranului.

img173

Putem primi diverse bonus-uri: apă în plus, ţevi cu mai multe ramificaţii cu care le putem înlocui convenabil pe cele deja existente, încetinirea timpului de golire a apei, sporirea vitezei de creştere a florilor… Florile pot rezista câteva secunde fără apă, aşa că uneori va fi util să rotim butoiul sau vreunul dintre nodurile de ţevi pentru a da apă alternativ printr-un sistem sau altul de ţevi, sau la florile care cresc de o parte şi de alta a ţevilor principale. Dacă am pierdut un nivel, el poate fi reluat fără a pierde vieţi.

img174 img175

img176 img177

Cu banii adunaţi în timpul jocului putem să ne cumpărăm diverse elemente pentru a decora o frumoasă grădină: pavaj nou pentru cărare, copaci, flori, un mic iaz cu apă… Cunoscătorii de limba engleză pot şi să afle mai multe detalii despre florile care apar în joc. Mai multe detalii nu cred că trebuie să vă dau, ci doar să vă urez succes în noua misiune incitantă de grădinari.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *