Cartele telefonice cumpărate online


Într-o duminică seara în care vremea îşi făcea de cap prin lumea noastră trimiţând un vânt foarte puternic, m-am trezit şi eu că nu mai am credit la telefon (unul la care nu vreau să îmi fac abonament, să am o limită). Sigur că oricine vrea, merge să cumpere, dar ce m-am gândit eu… oare nu se găseşte şi un serviciu online care să îmi vândă o cartelă de reîncărcare?

prepay.jpg

Cu o simplă căutare Google – mă recunosc drept utilizator – am ajuns la site-ul http://www.e-prepay.ro/ la care am găsit oferte de cartele de la orange, vodafone, cosmote, upc, rds-rcs, number one, nobil romania, iristel.

Paşii de cumpărare sunt următorii:

+ Se crează un cont de utilizator (desigur, doar prima dată)
+ Se alege furnizorul de servicii telefonice
+ Se alege valoarea de reîncărcare şi se adaugă în coş
+ Se merge „la casă”
+ Se efectuează plata cu cardul (de debit, de credit) prin ePayment.ro
+ După confirmarea plăţii, în istoricul comenzilor apare codul de reîncărcare (circa 5-10 minute).

Serviciul prezentat l-am testat de vreo două ori şi a funcţionat perfect, dar nu încerc să fac reclamă unei anumite companii. Probabil şi altele au procese similare de comandă, iar Google prezintă alternative.

+ http://www.iprepay.ro/ – Site-ul menţionează că se pot confirma plăţile doar în intervalul orar 9-17 (atenţie deci pentru comenzile efectuate noaptea şi activate a doua zi). Cartele oferite: Cosmote, Vodafone, Orange, Number One, Arabian Call, Hello şi Zapp Internet Express.

+ http://www.incard.ro/ – Cartele internaţionale: Ar-tel, Number One; Cartele GSM: Orange, Vodafone, Cosmote.

+ http://www.prepay.ro/ – Încărcare electronică pentru Cosmote, Vodafone, Orange; Cartele Number One, Nobel, UPC. Cartele SIM cu număr: Orange, Vodafone, Cosmote. Cartele valorice: Orange, Cosmote, Vodafone, Romtelecom. Cartele valorice se livrează doar în pachete de 100-150-200-250 bucăţi în funcţie de model.

Toate serviciile prezentate folosesc procesorul de plăţi online ePayment al GECAD Software, un procesor sigur cu sediul în România. Ordinea prezentării serviciilor este aleatoare. Nu susţin niciunul dintre servicii, nu recomand niciunul dintre servicii şi nu mă consider responsabil pentru probleme apărute în relaţia cu furnizorii. 🙂


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Tocmai am lansat un nou serviciu de reincarcare electronica online a cartelelor prepaid, cu plata prin card, livrare instant prin email, accesibil non-stop, de luni pana duminica. Va asteptam la incarcareonline.ro : http://www.incarcareonline.ro

  2. paun leonard spune:

    As vrea sa imi incarc si eu cartela cu 3 euro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *