La CNet.ro acum un an: februarie 2007


La sfârşit de februarie 2007 "următoritorii" prin RSS ajungeau în unele zile la 180. La sfârşit de februarie 2008 s-a trecut de 400 (evident în zilele următoare, fiind sfârşit de săptămână, numărul va scădea din nou). Sperăm să treacă bine de 400 şi anul acesta să sărbătorim (poate în toamnă???) jumătatea de mie de înscrişi la/prin RSS. Zilnic avem cam o mie de vizitatori unici. În Trafic.ro figurăm pe locul 29, iar acum constat cu surprindere că PageRank-ul dat de Google (vezi Cum apreciază Google situl tău?) a scăzut cu un punct (ar putea fi ceva temporar… sau poate nu). În fine, vizitatorii sunt cei care contează.

img8

Dacă mă uit la materialele de acum un an văd pe primul loc vestea cea bună de la Google: GMail accesibil fără invitaţie. Tot în acea lună am scris de mai multe ori despre Google Apps: atunci s-a decis că va rămâne pe veci o versiune gratuită, la care eu am apelat pentru mai multe domenii şi nu regret. Am vorbit şi despre Zoho Creator (mai apoi am făcut un videotutorial). Mă bucur să văd că articolul cu matematica pentru copii a stârnit atât interes, ceea ce mă motivează să mai scriu în curând despre alte programe, pentru că m-am ciocnit de o nevoie în acest sens chiar zilele trecute. În februarie 2007 am scris pentru prima oară despre µTorrent. Au fost multe articole interesante pentru webmasteri, precum cel despre migrarea de la MS Access la MySQL (articol ce a avut şi o continuare). Evident şi tema Windows a fost tratată, un articol pe care aş dori să îl amintesc fiind cel despre Restore Points. Şi închei cu recomandarea unui joc flash care m-a ţinut zile ocupat în acea vreme 🙂 : BowMaster Prelude.

Iar acum cele mai citite 10 articole din anul 2007, luna februarie.

  1. Liber la GMail! (36675)
  2. Matematică pentru copii (2143)
  3. De Ziua Îndrăgostiţilor (1969)
  4. Ubuntu: lansarea aplicaţiilor Windows (1750)
  5. Experimente pe animale (cu Photoshop) (1465)
  6. 83 de teme WP pe care (probabil) nu le-ai mai văzut (1375)
  7. Google Apps – două versiuni, una pururi gratuită (1196)
  8. Doar azi gratuit: Nautilus 3D Screensaver (1169)
  9. Şi încă două resurse de wallpapere (1093)
  10. O mie de wallpapere într-o singură pagină (1072)

Dacă vreţi să vedeţi lista tuturor articolelor din luna februarie 2007 daţi click aici.

PS: În ultima zi a fiecărei luni vom include un top al celor mai citite articole de acum un an, o ocazie de a vă aminti articole mai vechi care au strâns un număr mare de lecturi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *