Marblez: Comoara de bile


Avem mai multe bile de diferite culori, altele noi care tot apar, şi trebuie să tragem cu câte o bilă colorată pentru a face formaţiuni de cei puţin trei bile de aceeaşi culoare, acestea dispărând. Vă sună cunoscut? Numai că în jocul Marblez, provocarea nouă constă în faptul că bilele colorate sunt în spaţiu şi se şi rotesc. Aşa că se poate ca bila cu care am tras să nu ajungă întotdeauna unde am crezut noi că va ajunge!

img178

Povestea este legată de căutarea unei comori, undeva pe un ţărm unde a eşuat o navă şi personajul nostru principal. Jocul nu este foarte uşor. Jucăm contra cronometru, şi timpul se scurge cu atât mai repede, şi bilele se învârt cu atât mai repede, cu cât sunt mai multe bile. Altele noi apar destul de repede. Cu cât eliminăm mai multe bile, cu atât mai primim timp în plus. Bonusurile care ne vin, pe care trebuie să le şi prindem, ne ajută câtva: bilă de orice culoare, bilă de foc, oprirea pentru câteva secunde a timpului… Când timpul se apropie de final, suntem avertizaţi sonor şi bilele încep să tremure.

img179 img181

img182 img180

Avem la dispoziţie câteva vieţi, pe care dacă le pierdem, putem relua jocul de la începutul nivelului la care suntem – fiecare nivel are mai multe runde. Putem câştiga noi vieţi dacă adunăm pietrele preţioase care apar pe parcursul jocului. Fiecare rundă are un număr limitat de bile, aşa că din fericire de la un moment dat nu mai creşte numărul lor. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *