Puneţi faţa’n gaură


Prin parcuri de distracţie se găsesc, şi la noi în ţară, fotografii în mărimea naturală a unor personaje ori vedete, cu feţele decupate. Acolo îţi pui faţa ta şi îţi faci o poză de pomină. Dar nu e nevoie să căutăm un astfel de loc dacă avem internetul la îndemână! FaceInHole.com permite ceva similar din câteva mişcări (de mouse).

img66

Paşii sunt simpli. Mai întâi alegeţi un "scenariu", adică un cadru în care să vă aşezaţi faţa. Dacă mergeţi la Browse Scenarios le veţi avea organizate pe câteva categorii. După ce aţi ales scenariul trebuie să furnizaţi fotografia Dvs: fie capturaţi direct cu o cameră web (cea mai bună opţiune, dat fiind că pentru ca trucajele să iasă bine trebuie în unele cazuri faţa să aibă o anume orientare), fie încărcaţi o poză de pe calculator (nu e nevoie de dimensiuni mari). În pasul al treilea jonglaţi cu fotografia folosind instrumentele de sub ea. Ele permit rotaţii în ambele sensuri, mărire şi micşorare, modificarea intensităţii, contrastului, nuanţei şi saturaţiei. E excelent că au adăugat şi nuanţa şi saturaţia, căci astfel poţi să potriveşti mai bine coloritul imaginii originale cu "scenariul".

img67

img68

Vă puteţi distra astfel "pozând" ca James Bond, George Bush, Indiana Jones, Liv Tyler, Paris Hilton, Mona Lisa, ba chiar şi Maica Tereza sau Papa Benedict, glumă ce nu va fi gustată de unii. Dacă vă place rezultatul, puteţi să vă creaţi avataruri pentru forumuri sau să le folosiţi în nu-ştiu-eu ce locuri/profiluri. Situl oferă posibilitatea de salvare a imaginii dar nu ca imagine JPG ci ca link web sau cod (iframe) pentru inserare în propriile pagini. Dar mulţumim că a fost inventată tasta Print Screen, astfel că puteţi oricând duce într-un editor imaginea pentru a o salva ca JPG.

img71


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Daca vreti sa imbatraniti repede apelati la The OldTimers Machine: http://www.theoldtimersmachine.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *