Trigger Ball: Toate dintr-o lovitură


Iată un nou joculeţ pentru iubitorii de fizică. În Trigger Ball avem un dispozitiv de tragere cu un resort, dispozitiv care îşi poate schimba poziţia (cu săgeţile stânga-dreapta) şi direcţia de tragere (cu mouse-ul), şi o bilă pe care trebuie să o lansăm astfel încât să nimerim dintr-o singură tragere toate bilele negre, de diferite dimensiuni, aflate pe tabla de joc.

img77

Trebuie să calculăm bine unghiul sub care le lovim, mai ales atunci când apar mai multe bile pe tablă, şi dispuse în poziţii cam dificile, dar jocul nu se rezumă numai la atâta. Apar la unele nivele bile roz care atrag bila noastră, şi bile verzi care o resping. Deci la aceste nivele trebuie să luăm în calcul şi forţa de atracţie a bilelor. Ne este de ajutor faptul că traiectoria parcursă de bilă rămâne marcată cu linie punctată, astfel încât putem să ne imaginăm mai uşor ce schimbare de traiectorie aduce schimbarea unchiului de tragere.

La fiecare nivel reuşit primim un număr de puncte, scorul însumat reprezentând de fapt numărul de încercări la care avem dreptul. O bilă pierdută – care iese muuult din spaţiul de joc – înseamnă un punct în minus la scor, până când rămânem fără puncte. Dar aceasta nu cred că se va întâmpla prea repede, în general punctele primite la un nivel depăşesc bilele pierdute. Aceasta dacă avem suficientă atenţie şi răbdare!

img78 img79


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *