Înapoi la caseta audio?


Daţi-mi o dischetă şi… nu voi avea ce face cu ea, nici un calculator dintre cele pe care le folosesc nu mai are unitate de dischetă. Daţi-mi o casetă audio… şi va fi la fel… inutilă!

img13

Poate în amintirea vremurilor pe când casetele audio erau un mijloc teribil de distracţie, Mixwit.com oferă posibilitatea de a crea casete audio (în flash) care să fie un fel de cutiuţe muzicale. Veţi vedea mai jos. Înainte doar câteva cuvinte. Crearea este foarte simplă. Mai întâi trebuie să alegeţi muzica (nu am stat să văd de unde e luată… probabil extrăgând sonorul de la clipuri YouTube, ori alte surse). Aveţi o boxă de căutare: căutaţi piesă sau solist, trageţi cu mouse-ul piesa dorită în lista din dreapta; căutaţi mai departe, trageţi piesele dorite, şi tot aşa. Când aţi terminat treceţi la pasul doi: personalizarea casetei audio. Eu am ales unul dintre modelele predefinite dar puteţi să buchisiţi diverşi parametri ori încărca o imagine (de exemplu o fotografie) pentru o caseă audio foarte originală! În fine, în pasul trei ar trebui să puteţi avea codul şi fără înscriere, dar mie mi-a dat eroare. Am dat atunci datele pentru înscriere (impresia mea e că poate fi dat un email aiurea, dar valid ca format, pentru că nu s-a făcut verificare), caz în care am putut obţine codul. Cu un cont pe Mixwit poţi oricând reveni să vezi ce casete audio ţi-ai definit, dar şi să le modifici!

Mixwit este de câteva zile disponibil şi pe Facebook (de unde am descoperit situl). Treaba e… simpatică. Nu ştiu cât de utilă dar simpatică. Iată o mostră:

PS: Evident că la sfârşitul listei de piese se termină şi banda. Vizual. Fiţi atenţi doar la ea pe măsură ce (eventual) săriţi la altă piesă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. biscotolongo spune:

    Daca n-ai unitate floppy la computer, iti cumperi! Daca n-ai la ce asculta casete audio, iti cumperi casetofon! Hai lasati prostiile!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *