PhotoFun: Vrei să te vezi celebru?


Mi-a plăcut articolul publicat acum câteva săptămâni de Radu, cu posibilitatea de a posta online faţa într-o fotografie a unei vedete. E vorba de FaceInHole.

De curând am descoperit un site în care puteţi face un lucru similar, dar nu neapărat a pune faţa într-o figură a unei vedete, ci de a vă pune (şi faţa dar chiar tot corpul) într-o postură de vip. Cele 42 de template-uri vă invită să deveniţi celebri 🙂 , să fiţi o imagine ultra cunoscută, în afişe şi reclame mari pe străzi, în muzee, la TV, în cinematografe, în tabloide şi chiar în celebra revistă "Vogue". Unii dintre noi poate am visat cel puţin odată – chiar şi numai în copilărie – să ajungem mari şi tari şi foarte cunoscuţi. Dacă am ajuns sau nu e altă poveste; pe acest site vă puteţi juca în continuare cu aceste vise, ba chiar să le aşezaţi în faţa ochilor şi a celor care vă cunosc.

img90

M-am tot gândit dacă să scriu despre acest link sau nu, unul dintre dezavantaje fiind faptul că e în limba rusă. Dar este simplu de lucrat. La final aveţi 4 paşi vizuali care vă ghidează uşor în prelucrarea imaginii Dvs. Odată ajunşi pe PhotoFun.od.ua veţi putea alege din cele 42 de imagini, iar după ce veţi da click pe una din ele, din calculatorul personal incărcaţi imaginea favorită după care următorul pas va fi să validaţi. Am observat că nu mi-a luat fotografia la orice rezoluţie. Recomand ca mărimea imaginii să nu depăşească 150kb, sau, şi mai sigur, alegeţi o rezoluţie de 800×600 şi va funcţiona cu succes. Odată apărut produsul final, aveţi ocazia să downloadaţi imaginea prelucrată.

img91

Dacă veţi da click sub link-ul pe care se descarcă imaginea prelucrată, adică pe HA IMAGE SHACK (în traducere liberă: Dă ImageShack), vi se va deschide o nouă fereastră (în FireFox un nou tab) unde aveţi posibilitatea de a integra imaginea prelucrată în site-ul sau blogul dvs, ca miniatură pe forumuri, sau ca banner. Am observat că există posibilitatea de a posta imaginea direct pe diverse platforme cunoscute (MySpace, LiveJournal, Hi5, etc); am încercat şi nu mi-a funcţionat. Mai aveţi posibilitatea de a edita online fotografia prelucrată. Puteţi verifica, eu m-am rezumat la a testa doar varianta urcării fotografiei şi integrarea ei, în cea propusă de PhotoFun. Iată vizual paşii:

img92 img106

img107 img108

Rămân în continuare destul de uimit cât de bine integrează fotografia în imaginea de ansamblu. Poate cunoaşteţi mai bine ce mecanisme folosesc pentru a integra imaginea aşa de bine. Succes şi … îndeplinirea tuturor dorinţelor.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (15 evaluări, media: 4,80 din 5)
Se încarcă...

23 comentarii

 1. jürgen.toth spune:

  In special doamnelor si domnisoarelor care doresc a testa noi look-uri la moda sau asortate vip-urilor se adreseaza aplicatia urmatoare: http://www.taaz.com/

 2. Maia spune:

  Ai jos un drop-down menu in care alegi limba. Si ai „international (english)” ca optiune, in caz ca nu stii rusa. 🙂

 3. alina spune:

  Va implor care aveti programul photofun dati-mi-l si mie.
  Merci.

 4. radu.capan spune:

  Stimata domnisoara ori doamna. Nu e vorba de un program si de un sit. Nu vi-l putem „impacheta” si trimite. Ajunge insa un click. AICI.

 5. ebi spune:

  De o ora ma tot chinui sa fac o poza… dar in zadar, am urmat si instructiunile dar degeaba k` nu merge 🙁 .

 6. andreea spune:

  Chiar nu stiu ce sa fac deoarece nu mi se incarca pagina… Ajutor.

 7. Am dat click pe link-ul ce ii pus in acest material si la mine functioneaza. Cand am scris articolul de fata nu am gasit in site posibilitatea de a selecta si limbile internationale (engleza si germana). Va dau un link al site-ului pe care daca il urmati, ar trebui sa va apara direct in lb. engleza: en.photofun.od.ua.

 8. romica serban spune:

  Cum pot salva acest program photofun?

 9. radu.capan spune:

  E aplicatie web, nu desktop. Nu poate fi salvata.

 10. anda spune:

  Nice. Imi place site-ul.

 11. adriana spune:

  Nice site-ul.

 12. Gabriel Eduard spune:

  As vrea sa stiu de ce nu se pot baga mai multe poze in site daca v-as ruga sunt putine de ce nu se fac pagini intregi cu tot felul de modele??? Exista doar pagina asta? Va multumesc frumos si bafta in continuare cu siteul sunteti tari si va vom mai cauta dar rezolvati problema asta.

 13. Florin spune:

  Salut
  Este mistooo programul .
  M-ai stiti si altul ?

 14. jürgen.toth spune:

  Diferite montaje foto pot fi realizate si adaugate cu Montagraph.com. Iar un efect „polaroid” poate fi obtinut cu ajutorul urmatoarei aplicatii: Poladroid.net.

 15. matei ciprian spune:

  Marfa.

 16. jürgen.toth spune:

  Doriti sa aratati ca sunteti cel mai tare din parcare, faceti-va reclama cu sloganul Make Me Super: http://www.makemesuper.com/index.html?

 17. vali spune:

  Mai este un site in care poti sa-ti faci un portret in muzeu: stiti site-ul? Plssssss.

 18. jürgen.toth spune:

  @vali: Poate va ajuta adresa web urmatoare: http://www.dumpr.net/museumr.php

 19. eduard spune:

  Marfa. Tare. 😀

 20. madalina spune:

  Care aveti acest program photo fun dar si altele de modificat poze dati-mi-l si mie. Va rog.

 21. RoXaNiK spune:

  Este tare programul imi place foarte mult!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *