Theme Tester: Teste fără să vadă şi alţii


După ce în articole trecute am prezentat o mulţime de site-uri care oferă teme WordPress spre descărcare vă puteţi imagina că multe dintre ele le şi testez personal. Eu mă folosesc de un server local însă câteodată le încarc şi online. În ultimul caz, pentru a nu perturba funcţionalitatea site-ului şi pentru ca vizitatorii posibili să nu găsească un site cu mesaje de eroare, am apelat la un plugin.

img1

Theme Tester permite testarea, respectiv schimbarea multiplă a temelor WP fără ca vizitatorii site-ului să observe schimbările efectuate de către administrator. O excepţie este dată dacă se face upload la tema curentă sau sunt testate multe teme bazate pe tema originală a WP (K2). Însă dacă sunt aplicate teme variate, dacă schimbaţi ceva în designul temei folosite, atunci plugin-ul poate fi foarte util. Instalarea este foarte simplă, încărcaţi fişierul rezultat în urma descărcării de aici (şi dezarhivat cu un program gen IZArc sau WinZip) în fişierul wp-content/plugins şi activaţi plugin-ul. În versiunea WordPress 2.5 la meniul Design apare şi noua comandă Theme Tester. Aici bifaţi căsuţa necesară pentru testarea noilor teme. Nu uitaţi: După testarea temelor reveniţi la Design/Theme Tester şi debifaţi opţiunea de folosire a plugin-ului (şi activaţi tema finală) .

img


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Theme Test Drive este un alt plugin care permite testarea temelor de catre administrator fara stiinta vizitatorilor. Pagina plugin-ului: http://www.prelovac.com/vladimir/wordpress-plugins/theme-test-drive


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *