O altă soluţie pentru mozaicuri


Am mai vorbit despre mozaicuri pe CNet.ro. Iată astăzi o soluţie online extrem de elegantă: PicArtia.com. Dacă vreţi să săriţi direct la "mostre" click aici şi apoi pe linkul random de deasupra imaginii. Acum însă să vedem foarte rapid cum funcţionează PicArtia.

img6

Evident totul porneşte de la o imagine. Fie o încărcaţi de pe propriul calculator, fie o indicaţi de pe web. În curând se vor putea lua imagini din conturi precum Flickr, Picasa… După ce s-a încărcat imaginea şi o confirmaţi vine pasul doi: alegerea galeriei de imagini mici din care să fie construită imaginea mare. Aveţi la dispoziţie mai multe galerii, cu păsări, bebeluşi, clădiri… După ce aţi ales setul ajungeţi deja la pasul final: generarea mozaicului. Vi se va cere adresa de email pentru a fi notificat când s-a încheiat generarea. Dacă nu vine în câteva minute verificaţi şi coşul de spam: fiind un email generat automat s-ar putea să fie acolo. Veţi găsi în email un link direct spre imaginea mozaic, precum şi codul "secret" dacă doriţi să descărcaţi imaginea de pe sit.

Partea frumoasă – poate nu neapărat pentru români – este că se pot comanda astfel de mozaicuri la rezoluţii mari şi preţuri nu foarte mari, pentru listat. Probabil unora le-ar place să îşi decoreze camera cu aşa ceva. Mai jos vedeţi un test făcut de mine, iar rezultatul la dimensiune maximă poate fi văzut aici.

img5


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *