TutorialVault.com


Ca link, fără detalii, acest sit a mai fost pomenit aici. Acum îi acordăm ceva mai multă atenţie pentru că ar putea să prindă bine multora. TutorialVault.com este unul dintre zecile (sau sutele?) de situri de pe net care colectează legături spre tutoriale interesante de pe web. Nu este creat de o comunitate, dar ea poate contribui dând note (steluţe) materialelor. Sunt incluse peste două mii de tutoriale, ceea ce cred eu că este impresionant. Mai mult, îmi place faptul că un click pe un tutorial te duce direct pe pagina respectivă, fără să te mai ţină preţ de încă un click pe TutorialVault.

img42

Ce fel de tutoriale? Iată lista temelor: Photoshop – Illustrator – Dreamweaver – Flash – CSS – 3D Max – Photography – PHP/MySQL – HTML – InDesign. Dacă tutoriale legate de Photoshop, Flash, PHP şi altele găsim frecvent, fanii 3D Max sau InDesign cred că vor aprecia acest sit, care se apleacă şi asupra unor domenii mai "înguste" ca interes.

Marele meu regret este că nu se oferă RSS pentru acest sit, eventual pe teme. Poate în viitor? Fără RSS situl trebuie vizitat periodic, ceea ce nu garantez din partea mea. Dar dacă am scris aici despre el ştiu că voi da de el când voi caută cuvântul tutoriale 🙂 .

TutorialVault face parte dintr-o serie de situri, TemplatesFeed fiind un altul, cu teme inclusiv pentru WordPress.

img43


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *