Andkon: peste o mie de jocuri flash


Andrei D. ne recomanda acum o săptămână un link. Mulţumim mult de email (şi de cuvintele frumoase de acolo) şi iată că nu am uitat de acel link. Îl împărtăşim mai departe altora: Andkon.com. La această adresă veţi găsi peste o mie de jocuri flash. Friv.com păleşte comparativ cu selecţia Andkon. Dar mai este un avantaj: la adresa recomandată de Andrei D. jocurile sunt catalogate, fiind astfel mai uşor să găseşti jocul dorit.

img54

Vă plac jocurile sportive? Cu maşini? Cele de noroc? Cu împuşcături? De logică? Colecţia este impresionant de mare! În plus se pare că vineri de vineri ea creşte cu încă 12 pe săptămână, vinerea. Actualizările pot fi consultate aici. Nici nu aş şti ce joc să vă recomand. Am dat mai multe clickuri la întâmplare şi am găsit multe jocuri interesante, unele chiar adorabile (din perspectiva copiilor).

Un joc totuşi am să îl evidenţiez, de-a dreptul incluzându-l mai jos pentru cei care vor să treacă la „acţiune”. Este un clasic arkanoid dar pe care de prea puţine ori l-am văzut atât de elegant şi interesant implementat ca flash. Dacă nu vă reţine atenţia vedeţi Andkon: e imposibil să nu găsiţi ceva pe gusturile Dvs.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *