LudoRace: a la Războiul Stelelor?


Îmi plac jocurile care nu trebuie instalate 🙂 . Le pot şterge uşor dacă nu mă interesează, fără dezinstalare, urme prin regiştri şi altele. Dacă descărcaţi jocul de aici va fi o arhivă zip de nici 2MB, pe care o despachetaţi şi lansaţi executabilul. Pagina oficială a jocului o găsiţi însă aici: sunt şi alte jocuri ale aceluiaşi producător, necesitând însă instalare. Dacă vă atrage LudoRace poate încercaţi şi LudoBall, FreeRide Earth şi alte jocuri de pe acolo.

img56

LudoRace este un joc fără introducere. De la lansare aveţi doar opţiunea de a alege un traseu şi de a porni în cursă (opţiunea de ieşire din joc e a treia dar e evidentă, nu?). Cursele nu diferă prea mult între ele (doar diverse elemente, gen apă, sau introduceri de căi moarte, înfundate). Navele îmi amintesc – poate mă înşel – de Star Wars. Ţineţi pe săgeată în sus pentru a accelera, în jos pentru a încetini, iar stânga-dreapta vă permite să luaţi curbele. Şi mamă ce viteză prind navele… Sunt şi nişte bile (probabil electrice) de cules pe traseu. Ceea ce m-a derutat iniţial este harta: credeam că nu este hartă pentru traseu. Şi atunci, în viteză mare, de unde să ştii în ce parte să o iei? Într-un târziu m-am prins că de fapt globul verde din dreapta-jos indică traseul, dar într-un mod mai special, tridimensional.

Dacă vă plac cursele vă va place şi LudoRace. Gratuit, sub 2MB şi nu necesită instalare: ce aveţi atunci de pierdut să îl încercaţi?

img55


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *