Ţestoasa Turtix revine în… Turtix Rescue Adventure


Noile aventuri ale simpaticei ţestoase Turtix aduc noi provocări în misiunea de salvare a micilor ţestoase ţinute captive din cauza unei magii greşite. Trebuie să conducem ţestoasa prin pădurea magică, prin peşteri subterane sau prin deşert, ferind-o de pericole şi ajutând-o să înfrângă duşmanii – sărindu-le şi de data aceasta în cap. Pe lângă săgeţile stânga-dreapta pentru deplasare, săgeată în sus sau click-stânga pentru a sări, mai avem tasta CTRL pentru a apuca obiecte – lăzi pentru a le trage sau împinge, chei pentru a le lua şi mai apoi a deschide cu ele diverse porţi sau mecanisme – sau pentru a trece prin portaluri dintr-o zonă în alta.

img27

Schimbarea principală este aceea că acum nu le putem da oricând drumul ţestoaselor din bulele în care sunt prinse – tot sărind pe ele se face aceasta. Trebuie întâi să ne asigurăm că drumul lor până la poarta prin care sunt salvate este sigur: că nu întâlnesc duşmani, obstacole de netrecut şi nu cad în ţepi. Cu lăzile pe care le tragem sau împingem putem astupa gropile cu ţepi sau le putem bloca ţestoaselor drumul ca să nu ajungă acolo. Dar se poate întâmpla să vă daţi seama prea târziu că o anumită ladă trebuia să o folosiţi pentru blocarea drumului şi nu pentru astuparea ţepilor, sau că aţi împins-o prea devreme, pentru că aveaţi nevoie înainte de ea pentru a debloca vreun obstacol sau pentru a putea sări pe o platformă mai înaltă. Aşa că va trebui să reluaţi de la început nivelul.

img26 img25

img24 img22

Sunteţi avertizaţi dacă este periculos să eliberaţi ţestoasa – atunci când apare în jurul ei un cerc roşu. Dacă cercul este portocaliu, nu este periculos, dar mai trebuie să o ajutaţi ca să poată ajunge la poartă. Dacă cercul este verde, atunci e sigur să o eliberaţi. La nivelul Normal de dificultate, ţestoasele nu mor însă "de tot", deci dacă au căzut în ţepi revin acolo unde erau. La nivelul Hard, însă, ele mor, aşa că atenţia trebuie să fie şi mai mare. Aveţi şi nivele bonus, în care trebuie să culegeţi într-un timp limitat un anumit număr de stele. Succes! A! Jocul îl găsiţi aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *