HDwallpapers.net – calitate


Când vine vorba de wallpapere (tapeturi) resursa mea favorită rămâne Interfacelift.com. Ceea ce nu înseamnă că nu mă bucur să descopăr noi resurse, mai ales când ele nu atrag prin tipe goale, ci prin calitate. Aceasta nu înseamnă că printre wallpaperele sitului HDwallpapers.net nu veţi găsi conţinut NSFW, dar totul depinde de interesele navigatorului. Reclamele nu lipsesc din acest sit dar, un alt lucru pe care l-am apreciat, nu te încurcă, nu îţi iau ochii. Concentrarea rămâne asupra fotografiilor, multe absolut superbe precum următoarea.

img64

Situl conţine câteva sute de imagini, cred toate la dimensiunea 1600×1200, care îi va satisface şi pe cei cu rezoluţii mai mari. Un click pe imagine vă va mări imaginea cu un clasic efect lightview, iar un click pe butonul de download de sub imagine vă va oferi arhiva zip cu o singură variantă a wallpaper-ului, la 1600×1200. Puteţi rescala imaginea dacă este cazul, sau să alegeţi să fie întinsă, de fapt la majoritatea – restrânsă la rezoluţia monitorului.

Iată şi categoriile: Abstract, Animals, Cars, Celebrities, Computer, Movies, Nature & Landscapes, Travel şi TV Series. La animale de exemplu acum sunt peste o sută de imagini. La natură şi peisaje cam tot atâtea. Şi dacă numărul nu vă impresionează atunci acordaţi o şansă sitului: după cum spuneam calitatea primează aici. Nu am dat click pe toate sutele de imagini, dar câte am văzut erau toate clare… Nu imagini de 800×600 scalate.

Nu am văzut Iron Man dar am înţeles că e un film reuşit. Mai jos am pus o captură din HDwallpapers de la pagina cu wallpapere legate de acest film. Apropo de film, săptămâna aceasta am găsit pe un blog reunite câteva Really Nice IronMan Wallpapers. Dacă vă interesează daţi click şi pe acest ultim link.

img65


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Daniel spune:

    Interesante site-uri, dar mie tot mai mult imi place Fanton-XP.com.

  2. radu.capan spune:

    Da, frumoasa resursa, dar majoritatea par la dimensiuni 1024×768. Pentru monitorul meu de exemplu e insuficient.

  3. Daniel spune:

    Intr-adevar, cam 40% au o rezolutie de 1024×768, dar asta din cauza ca site-ul este destul de vechi si pe atunci nu prea sa gaseau monitoare mai mari. Insa, in ultima vreme am observat ca imaginile noi sunt puse la o rezolutie de 1600×1200. Asta ar trebui sa fie de ajuns pentru toata lumea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *