De relaxare: Combinaţii de kulori


Cum staţi cu culorile? Vă mai amintiţi din primele clase, când pictaţi cu acuarele, ce culori combinate dau ce culoare? Kullors readuce problema în actualitate printr-un simpatic joc. Are şi o muzică antrenantă, dar repetitivă, aşa că eu după câteva nivele am suspendat-o.

img77

Întreaga "filosofie" a jocului stă în modul în care combinaţi culorile. Aveţi la fiecare nivel o seamă de… picături (?) de vopsea. Sunt foarte săltăreţe, pe ritmul fundalului sonor. Trebuie să le grupaţi astfel încât să dispară: pentru aceasta trebuie să faceţi formaţii de două picături de aceeaşi culoare. Dar nu sunt mereu în număr par! Aici apar combinaţiile: trebuie să combinaţi unele pentru a reuşi să faceţi mai apoi perechi. Vă ajută cercul de culori din colţul dreapta-sus al jocului. Acolo aveţi succesiunea culorilor care se traduce astfel: două culori între care există o a treia, combinate vor da tocmai a treia culoare. Exemplu: albastru închis cu verde va da albastru deschis. Roşu cu verde va da galben. Ş.a.m.d.

Ştiind regulile nu mai rămâne decât să le puneţi în aplicare. Atenţie! Există un contor de timp aşa că trebuie să vă mişcaţi repede. Instinctul vă va spune să eliminaţi de pe tablă toate picăturile ce formează din prima pereche (adică galben cu galben, ş.a.m.d.). Veţi vedea însă că la unele nivele această abordare conduce la blocaj. Pare copilăresc jocul dar nu e foarte uşor 🙂 . Succes!

img78


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *