WP-AdminThemes


Despre apariţia ultimii versiuni WordPress şi a modificărilor aduse v-a informat Radu la timpul potrivit. Acelaşi material prezenta şi un plugin care oferă între altele o serie de scheme de culori pentru schimbarea părţii de administrare a WP. Între timp un blogger de limbă spaniolă a dezvoltat un site specializat pe alegerea şi crearea de scheme de culori după nevoile şi gusturile fiecăruia.

image

WPAdminThemes.com face ce îi spune numele: oferă o paletă variată de alternative la cele două scheme de culori cu care vine WP din „fabrică”. De la bun început este indicat un Top 20 al celor mai votate şi descărcate palete de culori şi o colecţie de palete rezultate din folosirea API-ului site-ul ColourLovers.com. Opţiunea Create your theme este însă frişca de pe tort, cu aceasta este dată posibilitatea creării de scheme de culori personale într-un mod extrem de simplu şi practic.

image

Pagina oferită este împărţită în cinci secţiuni: Admin Theme Information cere introducerea informaţiilor referitoare la titlu, autor, site web şi descriere (pot fi anonime, căci nu este obligatorie înregistrarea pe site pentru creare şi descărcare, deşi ar fi un semn fair-play şi de sociabilitate, alţi utilizatori putând astfel recunoaşte şi aprecia talentul dvs.), Push on a section afişează schema nativă oferită de WP (fresh), cu click pe diversele părţi de administrare sunt indicate culorile (prin culoare şi prin cifra reprezentativă RGB) în secţiunea următoare, Admin Theme Colors, aici culorile pot fi schimbate uşor cu click pe cercul de culori indicat la secţiunea Select the color. Ultima secţiune oferă Preview (superbă facilitate!, rezultatul este oferit instantaneu la Live Preview), şi dacă sunteţi mulţumit de munca dvs. funcţia Create.

Spre descărcare este oferită o arhivă zip, după despachetare încărcaţi fişierul rezultat palette în directorul de plugin-uri, activaţi plugin-ul respectiv, mergeţi la pagina cu profilul dvs., schimbaţi culorile la Admin Color Scheme şi daţi click pe Update your profile. Pagina dvs. de administrare poate arăta acum în felul următor:

image


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *