Alice în Ţara… Mahjongului


Alice’s Magical Mahjong ne invită să pătrundem în lumea minunată a cunoscutei eroine, urmărind povestea prin intermediul unei serii de mahjong-uri, în care trebuie să ajutăm diferite personaje din Ţara Minunilor să găsească obiectele pe care le-au pierdut: de exemplu, iepurele să îşi găsească mănuşile albe. Acestea apar printre piesele de mahjong, piese care bineînţeles au desene tematice – ciuperci, pălării, ceainice, cărţi de joc… Odată găsite obiectele pierdute, nivelul respectiv se termină, chiar dacă mai sunt pe tablă alte piese.

img

Pe măsură ce goliţi tabla de piese, se umple sticluţa cu licoarea fermecată din partea din dreapta jos a ecranului, din care puteţi "bea" câte o înghiţitură pentru ca să primiţi ajutor prin hint-uri. Între nivelele de majhong întâlnim şi altfel de jocuri: ne alăturăm iepurelui alb, pălărierului nebun, omizii şi altora în căutarea anumitor obiecte – diferite între ele – ascunse în imagini, sau căutarea unui anumit număr de obiecte de acelaşi fel, şi ele ascunse în imagini. Pentru cei care cunosc povestea, jocul va fi o plăcută descoperire şi reîntâlnire cu personajele îndrăgite. Pentru copiii care nu au citit-o încă, poate fi o invitaţie la lectura ei.

img1 img2


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. gabriel spune:

    Hm, hm… simpatic foc. Multumim pentru articol, voi sunteti un fel de… „Vestitorii Primaverii”… in IT. De aici imi culeg eu cele mai multe informatii.

    Respect.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *