Trilulilu v2 beta


Tot luni, ca FileBox, Trilulilu a anunţat lansarea versiunii 2 beta. Ea aduce multe noutăţi, pe care le veţi afla cel mai bine explorând linkul tocmai dat. Personal cel mai mult mă bucur de introducerea playlist-urilor. Aceasta înseamnă că în sfârşit dacă vreau să ascult 10 piese nu trebuie să apăs de 10 ori pe play. Le "unesc" într-o listă şi ea se va "derula" singură. Este acelaşi sistem ca la YouTube: când o piesă se termină se încarcă în navigator pagina cu piesa următoare.

img34

Să vedem pe scurt noutăţile.

Design nou. Evident că trebuie puţină obişnuinţă/adaptare, dar cred că putem vorbi de o îmbunătăţire. Lucrurile sunt aşezate în pagină mai cu cap, ceva mai intuitiv.

Playlist. Probabil cea mai mare dezamăgire este că dacă o piesă audio sau video poate fi inclusă (embed) în propria pagină, nu la fel stau lucrurile cu playlist-urile. OK. Să zicem că înţelegem. Ce nu înţeleg este însă de ce cineva trebuie să fie logat (deci să aibă cont!) pentru a asculta o astfel de selecţie (exemplu aici)…

Anti-spam. Măsuri suplimentare în lupta cu emailurile nedorite.

Grupuri. Uite o dimensiune socială excelent adăugată acestui atât de popular sit. Acum prietenii (chiar şi cei care nu se cunosc!) cu gusturi/interese apropiate se pot reuni în grupuri. Deja găsim fan-grupuri dedicate nu ştiu cărui actor indian, sau având ca temă imaginile/clipurile ori cântecele de dragoste.

Shows. Pentru cei ce vor să se dea în spectacol 😉 .

Upload. Publicarea fişierelor se face mai uşor acum.

Căutare. Relevanţă mai mare la căutări!

Şi alte lucruri bune. Precum plugin WordPress pentru cei ce folosesc frecvent Trilulilu în articolele lor, sau motor de căutare în Trilulilu pentru Firefox (dar care – de ce oare? – e limitat la video).

img35


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *