Pastry Passion – prăjiturele şi torturi delicioase


Pastry Passion nu este categoric pentru cei pofticioşi. Dacă imaginea unei prăjituri sau a unui tort care arată excelent vă lasă gura apă, atunci poate mai bine săriţi peste acest joc. Pentru că produsele de cofetărie pe care trebuie să le "pregătiţi" în acest joc de genul match 3 arată cu adevărat delicios. Sub îndrumarea unui năsos cofetar francez, trebuie să faceţi formaţiuni din acele ingrediente care sunt indicate ca necesare în "reţetele" din partea de jos a ecranului. Acolo vi se arată câte bucăţi de ciocolată, câte fructe – cireşe, kiwi, banane, portocale… -, câtă frişcă şi aşa mai departe trebuie să "adunaţi". Când o prăjitură sau un tort este gata, trebuie să daţi click pentru a împacheta produsul… şi primiţi felicitări din partea şefului.

img3

Cu cât terminaţi mai repede o comandă, cu atât primiţi mai multe stele, pentru terminarea unui nivel fiind necesar un anumit număr de stele, indicat în partea din stânga sus a ecranului. Aşa că trebuie să vă concentraţi pe ingredientele de care aveţi nevoie, şi nu doar să faceţi formaţiuni de 3 la întâmplare. Numărul de stele pe care le veţi obţine pentru un anumit produs scade în timp, dar creşte atunci când mai adăugaţi chiar şi numai câteva ingrediente la el. Cu stelele pe care le aveţi puteţi apoi cumpăra diverse "ustensile" care îmbunătăţesc calitatea produselor sau vă aduc bonusuri. Iar cu cât faceţi mai multe formaţiuni de 4 sau 5, sau realizaţi combo-uri – adică mai multe formaţiuni deodată sau care vin una după alta în cascadă – aveţi şansa să obţineţi mai multe puncte, pentru a primi o calificare profesională mai bună.

img6 img4

img5 img7

Dacă din meniul principal intraţi în încăperea deasupra căreia scrie Patisserie, trebuie să îl ajutaţi pe cofetarul şef să umple vitrinele cu produse – aceasta jucând nivel după nivel, în diverse etape. Începeţi prin a pregăti prăjituri, apoi în etapa a doua torturi pentru zile de naştere, mai apoi tarte cu fructe şi aşa mai departe. De la un nivel la altul creşte dificultatea, şi prin faptul că vi se cere să obţineţi tot mai multe stele. Din când în când se deblochează nivele şi din modul Arcade, în care puteţi juca dacă mergeţi în încăperea respectivă – care se pare că este camera frigorifică. Aici trebuie să preparaţi şi ambalaţi prăjiturile şi torturile pe bandă rulantă, cât de multe nivele puteţi la rând, jocul încheindu-se când nu aţi reuşit să terminaţi vreun produs înainte de a cădea de pe banda rulantă. Jocul este incitant şi arată foarte apetisant, aşa că succes şi… să vă puneţi pofta în cui!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Tony spune:

    Imi pare rau ca intervin cu o astfel de problema dar in articol nu exista link-ul catre joc. Puteti rectifica?
    Multumesc mult si imi cer scuze.

  2. radu.capan spune:

    Multumim de semnalare. Am corectat acum, adaugand legatura.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *