Cow Ball: Arkanoid în Vestul sălbatic


Cow Ball este un joc de tip arkanoid, "îmbrăcat" în haine de cowboy. Grafica ar sugera o fermă din Vestul sălbatic, cu ceva corturi de indieni prin preajmă, în locul plăcii care împiedică mingea să cadă fiind un cowboy, al cărui scop va fi însă nu de a apăra, ci de a distruge ferma. Avem desigur şi animale la fermă: struţi, găini, câini… Şi mai întâlnim şi diverşi duşmani cum ar fi drăcuşori sau fantome, de care trebuie să ne ferim. La fiecare nivel piesele au un aranjament deosebit, fiind o adevărată provocare distrugerea lor – sunt şi unele care bineînţeles se distrug foarte greu.

img8

Avem desigur tot felul de elemente speciale care cad şi trebuie să le prindem sau să le evităm, unele clasice, cum ar fi magnetul, triplarea mingii, mărirea sau micşorarea vitezei, altele specifice acestui joc: pepene săltăreţ, sticluţe cu venin, lanţ ajutător, dinamită… Există situaţii în care cowboy-ul merge exact pe dos decât aţi dori. Dar aveţi şansa să nu pierdeţi totuşi vreo viaţă, pentru că puteţi ajunge să aveţi deodată foarte multe mingi, simple sau speciale, care să "lucreze" pentru dumneavoastră.

img9 img10

img11 img12

Deşi important este să distrugem piesele de zid, nu şi elementele în mişcare, mingea poate "călca" şi animalele, drăcuşorii şi fantomele. După găini, de exemplu, rămâne o cam neplăcută pată roşie pe pământ, de parcă chiar ar fi fost călcate. Acest fapt precum şi drăcuşorii cam urâţi fac ca jocul să nu fie poate potrivit, din punct de vedere grafic, pentru copiii mai mici. Pentru cei mai mari însă, succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *