Creaţi teste/chestionare online!


Bun, am văzut rebusuri. Să vedem şi teste. MyStudio.com permite construirea lor online. Puteţi să vă deschideţi cont înainte (ceva facilităţi suplimentare) sau nu, şi puteţi trece imediat la treabă. Daţi un nume chestionarului şi apoi scrieţi întrebările. Lor puteţi să le asociaţi un text (evident, pe lângă întrebarea în sine), o imagine (o încărcaţi de pe calculator sau indicaţi adresa ei online) sau chiar un videoclip. Chestionarele suportă cică şi teme (interfeţe diferite), dar în testele mele a fost o singură temă.

img61

Combinaţia de text+imagine+video e interesantă şi deschide multe posibilităţi. Dar în rest după mine facilităţile sunt destul de limitate. Interfaţa chestionarului (deci tema implicită) nu mi se pare cea mai atrăgătoare, dar e chestiune de gusturi. Faptul că şi alţii pot adăuga întrebări şi că ele pot fi (in)validate de public, e interesant… adaugă o dimensiune socială. La final, în funcţie de punctaj, poţi stabili diverse scenarii (ex: "uh, slab de tot"; "mediocru… mai încearcă"; "teribil! genial"). Dacă vă deschideţi cont puteţi reveni asupra chestionarelor, modifica, administra… Webmasterii au o nouă jucărie pentru completarea siturilor lor 🙂 .

img60

Evident am pregătit şi o mică mostră. Nu am zăbovit prea mult la ea, deci nu veţi găsi prea multe întrebări. Dar câte sunt… să vă vedem! Vă descurcaţi?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Claudia spune:

    Mersi de pont! E super ideea. Acum cativa ani am cautat asa ceva pe net si n-am dat de nimic. Momentan cred ca nu le merge site-ul… dar mai incerc.

  2. radu.capan spune:

    Cred ca mai sunt solutii online, poate mai bune. Cand mai gasesc voi scrie.

  3. moroshan spune:

    Msssssss, mon cher, funny. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *