Hidden Wonders of the Depths


Hidden Wonders of the Depths este o combinaţie de două variante de match 3: una în care trebuie inversat locul pieselor pentru a face linii de minim trei, şi alta în care trebuie să dăm click pe formaţiuni de cel puţin trei piese la fel pentru ca acestea să dispară. Mai avem nivele de tip memo, în care piesele sunt chiar şi suprapuse unele peste altele, şi nivele bonus în care trebuie să căutăm un anumit număr de piese dintr-o listă de obiecte.

img19

De asemenea, când adunăm un anumit număr de piese de puzzle, avem şi un nivel în care trebuie să refacem un puzzle, şi dacă reuşim primim o unealtă magică – de exemplu un ciocan cu care putem elimina o anumită piesă. "Acţiunea" se petrece undeva în adâncul mării, elementele din joc fiind scoici, stele de mare, perle… La unele nivele trebuie să conducem un crab până la un cufăr, el înaintând pe măsură ce eliminăm piesele de lângă el, făcându-i astfel loc să înainteze. La alte nivele trebuie să eliminăm toate piesele blocate şi pe cele cu fundal diferit.

img22 img22

img22 img22

Pe măsură ce înaintăm în joc, descoperim bucăţi din străvechi obiecte artizanale, pietre preţioase din comori ascunse, şi noi specii de peşti. Şi parcurgând nivel după nivel, ajutăm o frumoasă sirenă să îşi construiască o fantastică locuinţă pe fundul mării. Totul se face contra-cronometru, dacă nu ne încadrăm în timp pierzând câte o viaţă – dar pe parcurs mai putem găsi şi inimioare care ne cresc numărul de vieţi. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *