Big Buck Bunny: open movie II


După Elephants Dream (despre care am scris aici) a venit rândul celui de-al doilea open movie, dezvoltat tot de şi cu Blender. Dacă primul a fost cu o temă de inspiraţie fantastică, mai negru/pesimist (sau de fapt asta depinde cum l-a înţeles fiecare), cel de-al doilea, Big Buck Bunny este luminos şi amuzant.

img43

Este povesta unui iepurooooi care are inima la fel de mare cât e el însuşi. Trei animăluţe sunt puse însă pe şotii, spre ghinionul lor, pentru că vor trezi luptătorul din "iepuraş". Nu vă aşteptaţi la un Disney gen Albă ca Zăpada, dar violenţa este totuşi mai mult sugerată decât arătată. Iar finalul e puţin cam de… toaletă, dar oricum filmul de animaţie de mai curat decât multe dintre porcăriile pe care le văd – chiar şi pe canalul de desene – copiii noştri.

De pe situl noului film (de sub 10 minute) puteţi să îl descărcaţi în diverse formate, inclusiv ca şi torrent. Nu aveţi nevoie de subtitrare la film 🙂 . Cum probabil mulţi vor să îl vadă direct online, să nu mai stea să îl descarce, iată-l mai jos de pe Vimeo. Dacă veţi merge chiar pe Vimeo, aici, veţi putea să îl vedeţi la HD (high-definition). Este şi pe YouTube, mai exact aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *