Laura Jones and the Gates of Evil


Iată o colecţie de jocuri pe mai multe gusturi. În ansamblu, Laura Jones and the Gates of Evil este un joc gen detectiv, în care trebuie să o ajutăm pe eroina noastră să caute o amuletă dispărută, persoane dispărute, să dezlegăm mistere… Renumitul arheolog dr. William Adams o cheamă să îi vorbească despre o descoperire personală şi să îi încredinţeze o misiune. Dar apoi dispare şi rămânem cam pe cont propriu. Se pare că Laura este în mod special aleasă pentru această misiune, pentru că are o inimă curată şi o voinţă puternică…

img28

Trebuie să convingem un câine să se dea jos de pe amuletă ca să o putem lua – aceasta se pare că este cheia către un portal încă necunoscut; trebuie să hrănim o pisică cu peştii pe care ni-i cere ea; avem de rezolvat tangram; de găsit diferenţe între imagini; de refăcut imagini din bucăţi împrăştiate; de găsit un anumit număr de obiecte într-o încăpere… Întâlnim diverse personaje cum ar fi nepoata arheologului, asistentul lui, care ne îndrumă spre ceea ce ar trebui să facem.

img27 img29

img30 img31

Aventura ne poartă printr-un campus universitar, de la un cămin la altul, dintr-o încăpere în alta, joculeţele succedându-se astfel încât să fie mereu ceva nou de făcut. Odată ce am jucat mini-jocurile gen "hrăneşte pisica" sau tangram, acestea apar disponibile în meniu la Mini game şi le putem juca oricând. Ne ajută în căutarea noastră faptul că atunci când trebuie să cercetăm o încăpere, obiectele pe care le putem folosi strălucesc. De asemenea, beneficiem de hint-uri, al căror număr creşte dacă suntem atenţi să culegem semnele de întrebare ascunse în decor. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *