Polinko: Un Peggle în flash


Vă amintiţi de Peggle? Atunci ştiţi cu ce se mănâncă şi Polinko, un alt joc flash de pe Kongregate. Desigur, grafica din Peggle e mult mai strălucitoare, dar varianta flash e în schimb gratuită şi nu presupune să instalezi ceva.

img98

Pentru cine are nevoie de explicaţii, jocul are ca miză lovirea tuturor bilelor roşii. Pentru aceasta ai la dispoziţie un număr de bile (albe) cu care trage personajul de sus-centru. Cu mouse-ul indici direcţia. Cele albastre se pot distruge şi ele, obţii puncte, dar miza sunt cele roşii! Adesea ca să ajungi la cele roşii trebuie să distrugi unele albastre. În plus apar tot felul de complicaţii: platforme mişcătoare, cadre ce apar şi dispar… dar şi elemente utile, gen bila mare care permite reluarea tragerii. În fine, la baza ecranului se plimbă permanent o bilă mai mare. Dacă bila albă o atinge, primiţi o bilă de bonus.

Un lucru este supărător la această implementare: lentoarea cu care se afişează punctele până poţi trage din nou. Ca avantaj: poţi obţine un scor şi compara cu al altora (trebuie un cont pe Kongregate dacă vrei salvarea scorului).

img99 img100


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *