myHDWallpaper.com


Ştiţi reticenţa mea în a recomanda situri cu wallpapere, dat fiind că marea majoritate conţin şi imagini (cel puţin) sexy, iar noi căutăm să fim… family-safe. myHDWallpaper o secţiune, Celebrity and Models, care nu este tocmai… family-safe. Cum acestea numără cam 300 de imagini din totalul de 9.000, m-am gândit că situl poate trece, cu avertizarea de rigoare.

img109

img108

Al doilea lucru care nu e tocmai un plus la sit este faptul că e doar un Gallery2 (CMS pentru imagini), decorat prea generos cu reclame. Miroase de la o poştă a afacere: cineva s-a pus pe cules wallpapere, cu drept şi fără drept, şi aşteaptă să îi curgă acum banii de la Google. Faptul că e realizat cu Gallery2 are şi un avantaj: în banda din stânga veţi găsi o listă derulantă cu limbile, printre care şi româna. Astfel situl "vorbeşte" parţial româna.

De fapt singurul lucru care m-a atras la acest sit e a) numărul mare de imagini la b) rezoluţii mari. Majoritatea imaginilor pe care le-am văzut eu aveau rezoluţii mult peste deja-minimul 1024×768, ajungând adesea la 1600×1200, sau chiar peste 2000 de pixeli lăţime. Să vedem categoriile: Abstract, Celebrity and Models, Computer Generated, Nature and Landscapes, Vector, Space and Planets, Aqua, Cars, Movies and Literature, Official Company, Machine, Motorcycle, Sports, TV Shows, Mobile Devices, War Military. Eu am căutat mai întâi img112peisajele. Ele se găsesc la Nature and Landscapes, subsecţiunea Dream Vacations (asta ca să nu căutaţi Landscapes).

Când aţi ales o imagine, neapărat căutaţi în dreapta sus lista cu rezoluţiile posibile. De acolo o veţi putea descărca pe cea mai mare (sau cea potrivită). Dacă nu se potriveşte nici una cu rezoluţia Dvs, puteţi apela la un editor grafic pentru decupare sau redimensionare. Succes!

img110 img111


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *