De ce tăcere în aceste zile?


CNet.ro a fost tăcut săptămâna aceasta, dar să ştiţi că vom recupera! Se face însă că săptămâna aceasta este foarte-foarte aglomerată pentru unii membri ai echipei. De exemplu colaboratorul nostru Jurgen a devenit astăzi pentru a doua oară tătic!!! Dragă Jurgen, ne pare rău că eşti în minoritate (două fete plus soţia înseamnă 3 la 1 😉 ), dar ne bucurăm pentru tine, alături de tine! Să trăiască Sara şi peste câteva săptămâni/luni sperăm să te lase să mai scrii pe acest blog…

img147

În fine, nici noi (Radu şi Oana) nu avem o săptămână prea uşoară. Nu, nu ne-a venit un alt copil pe lume, dar avem de lucru cu cei trei existenţi. Desigur, toţi părinţii sunt săptămâna aceasta încărcaţi cu sfârşitul de şcoală, dar la noi se adaugă pregătirea momentului Primei Împărtăşanii. Am mai spus-o cred, pe lângă serviciul nostru curent, pasiunile noastre online, ne ocupăm şi de cateheză în parohia de care aparţinem, pentru care tot săptămâna aceasta am făcu un sit, pe lângă ultimele pregătiri cu cei şase copii care vor avea duminică o zi unică în viaţa lor. Toate acestea ne împiedică săptămâna aceasta să fim prompţi. Dar… vom recupera!

img148

Scuzaţi acest articol complet atehnic, dar – ne bucurăm!!! – unii dintre Dvs s-au întrebat dacă am dispărut de tot. Promisiunea noastră este: nici o zi fără câteva articole. Chiar dacă vor apare cu întârziere de o săptămână! Şi ca să încheiem cu cestiunile non-tehnice, vă prevenim că la început de iulie vom avea o nouă pauză (ce va fi recuperată după) datorită unor îndatoriri ce ne vor purta peste hotare. Vor mai fi pauze peste vară, dar mereu vom căuta să revenim retroactiv cu materiale. Să vă bucuraţi de o vacanţă superbă şi nu uitaţi să mai daţi câte o vizită pe aici!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. moroshan spune:

  Dragii mei,

  In principiu, NICIODATA nu va simt lipsa, chiar (si) atunci cand nu sunt noutati. Spun asta deoarece sunt atatea de vazut/invatat din urma, asa ca… La cei 46 de ani ai mei e loc de multe, iar daca tin cat de cat pasul cu ce se poate din acest domeniu este DOAR DATORITA VOUA, echipei de la CNET! Multumiri nemasurate si SA FIM SANATOSI, sa va lumineze bunul Dumnezeu caile pe unde umblati, sa va-ntoarceti sanatosi pe la casele voastre ca eu, cel putin, va astept cu aceeasi nerabdare si cu RESPECTUL pe care vi-l datorez, pentru 100 de ani de aici inainte!!! Acu’, asa, en particuler… Ptr. Jurgen: sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi cu totii, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, frumoasa si cu_minte, iar din persepectiva starii de… minoritate sa nu-ti faci griji, eu sunt la a treia sotie (cu acte-n regula!), am si doua fete si niciodata nu am avut acest sentiment, ci dimpotriva! Pentru fetita lui Radu, la momentul de profunda traire spirituala care se apropie, aceleasi urari, si pace si bucurii, alaturi de familie! TUTUROR, sa va dea Dumnezeu intelepciune, tihna si putearea de a fi ani buni alaturi de noi pe CNET !!!
  Cu respect si maxima gratitudine,
  UN MOROSAN NEAOS…
  HAI ROMANIIIIAAAAAAAAAAAA !!!

 2. radu.capan spune:

  Multumim mult pentru mesajul de incurajare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *