Reacţii în lanţ cu bombe


Bomb Chain este un simpatic joc flash pentru amatorii de jocuri de gândire. Primele 10 nivele sunt poate cam plictisitoare, dar se rezolvă în câteva secunde. Ele au scopul de a vă explica regulile. În total sunt 40 de nivele, iar dacă veţi reveni după o pauză (de lucru) la joc veţi vedea că îl puteţi relua de la nivelul unde aţi rămas.

img40

Jocul vă oferă nivel de nivel o tablă cu bombe aşezate şi câteva pe care trebuie Dvs să le aşezaţi Dvs. Scopul: explodarea tuturor. Pentru aceasta trebuie să creaţi nişte explozii în lanţ, cunoscând "comportamentul" fiecăreia. De exemplu bombele cu săgeţi roşii acţionează pe diagonală. Cele cu săgeţi verzi, în sus, jos, stânga şi dreapta. Dacă suprapuneţi două de acest fel obţineţi roşu+galben, respectiv verde+galben, suflul exploziei crescând cu o celulă. Mai sunt apoi şi bombele cu cerc portocaliu: ele explodează evident bombele dimprejur (adică pe toate cele opt direcţii).

Dacă un nivel nu v-a ieşit, citiţi cu atenţie mesajul ce apare după: cel mai adesea e un sfat esenţial. De la nivel la nivel soluţiile diferă. La unele cheia este combinarea bombelor. La toate cheia este evident aşezarea bombelor, dar la unele are o importanţă capitală care bombă o detonaţi prima! Când vi se pare că un nivel nu are rezolvare… să ştiţi că nu v-aţi gândit destul 😉 . Succes!

img41 img42


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *