Ia RSS-ul cu tine (ca PDF)


Miroase a vacanţă, nu? Vreţi să plecaţi undeva, probabil luaţi şi calculatorul cu Dvs, şi v-ar place să puteţi să aruncaţi un ochi pe fluxurile RSS ale siturilor Dvs favorite, aşa cum erau înainte de plecare. Puteţi să le citiţi cu Google Reader şi apela la opţiunea offline. Sau la FeedDemon care are de asemenea o opţiune de offline. Sau puteţi pur şi simplu converti orice feed într-un fişier PDF. Mai mult, în mai multe formate tip eBooks, pentru diferite dispozitive.

img31

Această facilitate o oferă situl FeedBooks la această pagină. De exemplu feed-ul CNet.ro îl puteţi lua ca PDF de aici şi demonstrativ l-am inclus şi mai jos. FeedBooks oferă posibilitatea şi de a lua în format PDF (şi repet, nu numai) şi oricâte careuri Sudoku. Sau să creezi un ziar dintr-un feed (ceea ce mie nu mi-a ieşit, situl având ceva probleme). Dar toate acestea sunt servicii suplimentare, orientarea principală a sitului fiind aceea de a oferi cărţi în formate eBooks.

Mi s-a părut oricum interesantă ideea de a lua feed-ul cuiva ca PDF… Când îţi priveşti fluxul RSS sub formă de carte… parcă te simţi (mai) autor/scriitor 😉 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. silvius spune:

    Super! Si cit am mai cautat o astfel de unealta…

    Thanks.

  2. -Hawkeye- spune:

    Cu articoul asta mi-ai oferit mai mult decat ce-a vrut sa sugereze titlul.
    Mersi! 😛


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *