Fishdom: Creează-ţi propriul acvariu


Dacă nu doriţi ca după joc copiii dumneavoastră să vă bată la cap că doresc un acvariu adevărat, poate mai bine nu le daţi să joace Fishdom… Dar cu siguranţă un acvariu real nu vor putea să îl amenajeze atât de frumos – şi uşor! – cum o pot face în acest joc de tip match 3, cu "banii" câştigaţi pe parcursul jocului. Ei pot aici cumpăra noi specii de peşti care mai de care mai colorate şi mai spectaculoase; diverse aparate pentru îmbunătăţirea confortului micuţilor lor prieteni – încălzitor, pompă de aer sau filtru pentru apă; şi o multitudine de elemente decorative, de la plante marine la lăzi cu comori şi la nave scufundate.

img40

Pentru cât de frumos şi-au amenajat acvariul pot primi diverse cupe, şi posibilitatea de a alege mai multe fundaluri pentru acvariul lor. Şi de asemenea acvariul amenajat de ei poate deveni screen-saver. Dar desigur acestea sunt doar "bonus-urile" acestui joc, care este în esenţă, după cum am mai spus, de tipul match 3, şi aminteşte de clasicul acestui gen, Kahuna Reef. Fishdom este mai mult pentru copii prin grafica lui, cu elemente de joc simpatice: crabi, broscuţe ţestoase, stele de mare etc., animate atunci când dăm click pe ele. Iar amenajarea acvariului are mai multe elemente cu care se pot "juca", dar de data aceasta orice peşte în plus costă, ca şi decoraţiile.

img43 img44

img41 img42

Există, ca în celelalte jocuri de acest gen, elemente care au nevoie de mai multe matching-uri şi elemente blocate, şi de asemenea elemente ajutătoare: explozibile care se obţin la formaţiuni mai mari de cinci elemente, şi fulgere care se obţin la şapte explozibile detonate în cadrul unui nivel. "Banii" pot fi obţinuţi şi din bonus-ul pentru scor şi bonus-ul pentru timp, aşadar copiii vor fi motivaţi să facă un scor cât mai mare într-un timp cât mai bun. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,80 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. daniel spune:

  Super tare jocul da nu am bani sa-l cumpar. Oricum ma multumesc si cu varianta cu timp. L-as juca non stop ca e relaxant si frumos.

 2. io spune:

  Super OK jocul.

 3. FRANTESCU DANIELA spune:

  Buna ziua,

  Am cautat sa cumpar acest joc, pentru copii, dar nu am gasit la ce firma sa ma adresez, poate ma puteti ajuta dumneavoastra, sau poate il pot achizitiona de la dumneavoastra, astept un raspuns pe email daca ma puti ajuta, pentru jocul FISHDOM.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *