Bill Gates – ultima zi la serviciu


O ştim cu toţii: a şti să râzi de tine nu e puţin! Poate vă amintiţi de materialul pus de noi în februarie, în care angajaţii de la Microsoft râdeau… de ei înşişi. Nu toţi au gustat materialul (după cum o arată un comentariu pe CNet.ro la acel material). Acum vă invit la un alt material, ceva mai vechi, despre aşteptata ultimă zi la serviciu a lui Bill Gates, care se pare că a avut loc în sfârşit astăzi. Bill Gates se ia pe sine la mişto, dar cu nume maaaari (mă rog, poate nu la fel de mari ca al lui).

Iar acum un clip CNET TV, chiar de astăzi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 2,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. Andrei D spune:

  Corect. A sti sa razi de tine nu e putin. In genere numai cei ce se pot ridica mai presus de propriile tare si goluri, o pot face… si cu simtul umorului, da.
  Decat sa se rada de mine prin unghere si eu sa ma-ntreb „oare de ce?” mai bine rad impreuna cu ei in piata publica. Inclin sa cred ca e un fel de terapie desteapta… :)))

 2. Corneliu spune:

  Discretie, discretie dar sa stim si noi!
  Sa ineleg ca CNET are de acum televiziune online?

 3. radu.capan spune:

  Nu… e vorba de CNET.com care are TV, iar CNET.com nu are legatura cu CNet.ro (adica invers, noi cu ei). Iar despre CNET TV am mai scris aici, in octombrie 2006.

 4. Cristian spune:

  Mda… „Vreau sa multumesc Academiei, mamei, lui Isus si lui Bill”. Uite ca pot si sa plang la comanda. Sunt profund emotionat…. Come ooonnnn!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *