Jogli.com: muzica YouTube, ceva mai organizată


Nu e frustrant că pe YouTube, unde se găseşte atâta muzică, nu poţi naviga după solist, album, gen… Poate că da, dar YouTube nu este un sit specializat pe muzică, ci pe publicarea de clipuri video până în 10 minute. Orice alte funcţionalităţi particulare pot fi implementate în "exterior", iar Jogli.com este o astfel se soluţie, care trăieşte pe "spinarea" YouTube, venind însă cu unele facilităţi interesante. Atractivitatea acestui sit merge dincolo de domniţa afişată proeminent pe prima pagină.

img27

Ceea ce la prima impresie pare un simplu motor de căutare între clipuri se dovedeşte de fapt un instrument mult mai organizat. Am căutat R.E.M. şi primit o pagină destul de mulţumitoare ca informaţii: biografie (se extinde), albume, colecţii (ale altor utilizatori), clipuri disponibile, galerie de imagini cu solistul/formaţia, respectiv o listă cu artişti similari (cu navigare în pagină, fără reîncărcare). Nu e rău, nu? Dacă daţi click pe un album, Jogli.com va oferi lista pieselor oferind link spre cele care au clip pe YouTube. Mai mult, un click pe o piesă vă poate oferi şi versurile (dar facilitatea nu merge mereu). Puteţi crea şi liste de piese, dar în acest caz e recomandabil să vă deschideţi un cont pentru a le putea administra şi ulterior.

img28

Aş putea să vă spun mai multe, dar via blogul Jogli (dacă situl are vârsta blogului, atunci vorbim de o lună de viaţă) am descoperit o videoprezentare a acestui sit care mă scuteşte de alte cuvinte. Ascultaţi-o deci pe DemoGirl ce are de spus despre sit.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Muzica favorita din clipurile Youtube poate fi ascultata si pe site-ul urmator: http://streamdrag.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *