Doar azi gratuit: Flash Video MX Std


Oh, de cât timp nu am mai avut vreo semnalare de la GAOTD! Iată că astăzi au o ofertă peste care e greu să treci: Flash Video MX Std e un program care în condiţii normale costă 60usd, dar astăzi puteţi beneficia de el, legal!, gratuit. E versiunea Standard, nu Pro, dar şi aşa oferta e tentantă. Vedeţi mai multe informaţii pe situl producătorului.

img78

Programul permite publicarea de materiale video pe situri, fie ele personale sau profesionale. Produsul final poate fi fie un flash (fişier SWF), fie flash video (fişier FLV). Programul vine cu o serie impresionantă de interfeţe (skins), care evident se aplică doar dacă exportaţi în format SWF. Găsiţi cam pe toate gusturile: cu controale semitransparente sau opace, puternic vizibile sau delicate şi în diferite culori. Dacă exportaţi în format FLV va trebui pentru afişarea pe web să folosiţi un player web FLV. Ca formate de intrare sunt suportate fişierele AVI, MP4, MOV, WMV, MPEG, MPG, ASF, 3GP, RM, RMVB. Dacă aveţi un alt format puteţi desigur apela la un convertor şi apoi să folosiţi acest program.

(În paranteză fie spus: în timp ce e minunat să ai clipuri video pe situl tău, aranjate aşa cum vrei tu – a se citi cum îţi permite programul acesta de exemplu – nu trebuie să uităm că a găzdui fişiere FLV/SWF poate să fie "scump" din punct de vedere a spaţiului ocupat şi mai ales al posibilului trafic pe care îl vor genera. Nu întâmplător lumea se bazează pe servicii externe gen YouTube, Google Video sau… preferatul meu… Viddler.)

img79

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:
– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *