Amazing Adventures 2: Aventuri uimitoare în jurul lumii


Un nou joc pentru fanii genului "găsiţi obiectele ascunse", Amazing Adventures 2 – Around the World ne poartă într-adevăr pe hartă prin toată lumea, în diverse locaţii de pe toate continentele, cu misiunea generală de a găsi bucăţi dintr-o lespede străveche, ce ne va conduce spre Diamantul Lumii. În fiecare locaţie avem de găsit diverse obiecte într-un anumit peisaj sau decor, mai apoi de găsit diferenţele între două imagini – fie dând click pe diferenţe, fie mutând obiectele dintr-un set dat în partea de jos a imaginii, pentru a face ca cele două imagini să arate la fel.

img29

Mai avem şi trei variante de mini-jocuri în care trebuie să refacem imaginea locului unde vom merge în continuare, fie amplasând corect piesele unui puzzle, fie schimbând 2 câte 2 locul pieselor pe tablă, fie rotind piesele pe locul pe care se află, până în poziţia corectă. O altă provocare o constituie găsirea unor cuvinte date într-un tabel de litere. În fiecare nivel avem de găsit şi pietre preţioase; dacă le vom aduna pe toate, se deblochează alte două moduri de joc: Unlimited Seek and Find şi Spot the Differences. Partea proastă este că dacă la un nivel nu am găsit pietrele sau am uitat să le căutăm, nu putem relua nivelul pentru a le găsi totuşi.

img30 img31

img32 img33

Din jurnalul pe care "îl completăm" pe măsură ce găsim bucăţile de lespede putem afla şi câteva date interesante despre locurile prin care am fost. Un element inedit faţă de alte jocuri de acelaşi gen este faptul că uneori trebuie să găsim nu obiectul din lista dată, ci chiar cuvântul scris undeva în spaţiul de joc; alteori nu avem în listă cuvântul propriu-zis, ci o expresie: "loveşte-mă în cap" – pentru cui, "înşiră-mă" – pentru ac, sau definiţia obiectului: "animal cu gât lung" – aţi ghicit cred deja, "păstrează lichidul fierbinte" – pentru termos, "amplifică vocile" – pentru portavoce.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *