La mâncat de fructe cu Yumsterii – acum prin lume


O altă continuare a unui joc îndrăgit, cred, de mulţi, Yumsters 2, ne poartă şi ea în jurul lumii, prin Egipt, Mexic, Franţa… Ideea jocului este aceeaşi: trebuie să tragem simpaticii viermişori, iubitori de muzică, din găurile lor din pământ până la fructele corespunzătoare culorii fiecăruia, ca să le mănânce. Pot să mănânce mai multe fructe deodată, aflate pe aceeaşi linie, dar nu pot trece unul peste celălalt, peste fructe de altă culoare sau orice alte obstacole întâlnite în drum. Această variantă a doua a jocului are însă diverse elemente noi care să o facă atractivă şi incitantă chiar şi pentru cei obişnuiţi deja cu Yumsterii.

img34

Pe lângă faptul că nivelele sunt decorate cu elemente specifice zonei în care ne aflăm, de data aceasta avem diverşi Yumsteri cu diverse funcţii fiecare. Iată câteva exemple: Comandantul Dean, cu chipiu albastru pe cap, îi face pe toţi yumsterii să mănânce mai repede atunci când şi el mănâncă, aceasta dacă nu este cumva flămând; Detonatorul Ricky, cu cască de protecţie pe cap, când nu este flămând, poate distruge mai multe fructe din zona în care mănâncă el; Super Yumsterul sătul poate mânca fructe de diferite culori deodată. La sfârşitul fiecărei etape, înainte de a trece la o nouă locaţie, avem şi un nivel muzical, în care facem cunoştinţă cu câte un instrument muzical specific zonei respective. La aceste nivele trebuie să dăm click pe note când ajung într-o zonă gri, pentru a cânta o anumită melodie.

img36 img35

img38 img37

Indicaţiile cu fructele pe care trebuie să le culegem apar în partea de sus a ecranului, într-un fel de bandă rulantă; dacă am cules fructele cerute, acestea se transformă sus în monede pe care le putem aduna înainte să ajungă la capăt; de la anumite nivele, dacă banda se umple, fructele de la capăt cad pe spaţiul de joc. Şi – la fel ca la prima variantă a jocului – nivelul este pierdut atunci când nu mai există spaţii în care să poată fi puse fructe. Alte elemente noi sunt între piesele speciale pe care le pot culege Yumsterii: pe lângă cele care aduc ploaie sau punctaje duble, avem altele care opresc înaintarea benzii rulante, sau care îi fac pe toţi Yumsterii speciali sătui… De la un moment dat vin şi fructe imense, pe care pot să le mănânce patru viermişori deodată. De fapt, aproape fiecare nivel şi fiecare nouă zonă în care mergem aduc elemente noi, aşa că succes în a le descoperi!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *