Yummy Drink Factory – joaca de-a barmanii


Înscriindu-se între jocurile de management, în care avem de administrat o anumită afacere proprie, Yummy Drink Factory ne face patroni ai unui bar, unde servim diverse băuturi pe bază de ciocolată caldă. Este drept că grafica nu e atât de atractivă ca la alte jocuri de acest gen, şi jocul este mai exigent cu memoria noastră. Personajul nostru, o doamnă cam nepoliticoasă, este pusă de o vrăjitoare să servească băuturi sătenilor de pe o insulă magică, până când va învăţa să fie mai… de treabă, să spunem.

img39

Avem o carte cu reţete de băuturi, care se umple pe măsură ce devenim şi noi mai experţi în a le pregăti. Începem de la simpla ciocolată caldă, şi treptat suntem învăţaţi prin tutoriale să facem băuturi mai complicate, adăugând diverse noi ingrediente: frişcă simplă sau mentolată, cafea, gheaţă… în diverse combinaţii şi succesiuni. Mai primim şi baghete care prepară direct anumite combinaţii, de la clienţi care ne cer o băutură specială, ce nu este în cartea noastră de reţete. Provocarea mare este aceea de a ţine minte reţeta fiecărei băuturi – avem în faţă liste de comenzi cu numele băuturilor, fără a avea o reprezentare vizuală a lor. Este drept că, dacă uităm o reţetă, putem oricând consulta cartea de reţete – unde acestea sunt scrise, dar şi desenate -, dar atenţie că avem un timp limitat în care trebuie să servim.

img40 img41

img42 img43

Faptul acesta de a fi nevoie să memorăm reţetele poate face ca jocul să fie mai frustrant pentru copiii mai mici. În plus, ar fi bine să ştie ceva engleză, dacă nu, va trebui ca părinţii să stea cam mult pe lângă ei să le traducă diversele indicaţii, şi tutorialele care sunt uneori poate cam lungi. Cel puţin la primele nivele este destul de uşor de adunat suma necesară pentru fiecare zi, dar mai apoi avem de câştigat sume tot mai mari, şi aceasta cu tot mai multe băuturi de preparat, şi câte trei-patru pentru un client. Meseria de barman devine astfel tot mai dificilă. Şi aici clienţii îşi pierd răbdarea şi ne dau atunci mai puţini bani; sau mai mulţi dacă le servim mai multe băuturi deodată. Ca să îi facem mai răbdători, putem cumpăra diverse decoraţiuni pentru bar, în schimbul unor pietre preţioase câştigate pe parcurs. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *