Tropical Swaps 2: fructe, statuete şi rachete


Este destul de greu de descris Tropical Swaps 2 în doar câteva cuvinte. Să spunem că ideea generală a jocului este aceea de a reface din bucăţi, din "felii", fructe, statuete sau rachete pentru focurile de artificii. Bucăţile vin pe şase coloane, care se tot înalţă, apărând aleatoriu alte bucăţi. În cazul fructelor, de exemplu, în varianta de joc Smoothie Stall, trebuie să facem sucuri de fructe adunând fructele cerute de clienţii care vin. Trebuie să punem una peste alta jumătăţile de mere, lămâi, căpşuni…; când avem fructe întregi le punem în storcătorul de fructe şi apoi servim clienţilor sucurile. Aici avem de furcă atât cu coloanele care se înalţă mereu, dar care nu trebuie să ajungă prea înalte, cât şi cu nerăbdarea clienţilor. La fiecare nivel avem de "câştigat" într-un timp dat o anumită sumă de bani pentru ca să îl trecem.

img44

În varianta Tikitastic, avem de livrat statuete, refăcându-le din două sau trei bucăţi. Aici un nivel se încheie dacă am umplut bara de progres de la fiecare, sau îl pierdem dacă ajung coloanele prea sus sau dacă a expirat timpul şi nu am umplut bara. Fiecare statuie are câte o putere specială pe care o declanşează după ce adunăm mai multe statui de acelaşi fel: primim mai mult timp, explodează mai multe piese în jur, coloanele sunt apăsate mai jos… Mai avem şi modul Firework Extravaganza, în care trebuie să facem rachete pentru focuri de artificii, de data aceasta cât de înalte putem. Avem baza rachetei, pe ea trebuie să punem cât mai multe piese de mijloc, şi când punem vârful, racheta "îşi ia zborul".

img45 img46

img48 img47

În fiecare dintre aceste variante de joc avem intercalate între nivele şi diverse mini-jocuri, de exemplu gen memo sau tras la ţintă fără să spargem statuile. Colectând monede şi chei în aceste variante de joc putem juca mini-jocurile sau cele trei variante de sine stătătoare sau în combinaţii, cu diverse nivele de dificultate, în modul Volcano Challenge. Jocul în ansamblu este incitant şi cu multe variaţii, aşa că are şansa să vă ţină mult în faţa calculatorului. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *