Creaţi puzzle-uri promoţionale


Am vorbit acum câteva zile despre minunatul joc Jigs@w Puzzle, de laTibo Software. E un program comercial, dar totuşi nu oribil de scump. Pe lângă versiunea trial mai există o opţiune, dacă nu vreţi să îl cumpăraţi. Să folosiţi Jigs@w Puzzle Promo Creator. Atenţie, mare atenţie! S-ar putea să nu aveţi idee cât de util vă poate fi acest program! Poate aveţi o firmă, fie ea de vânzări imobiliare sau de produs mobilă, şi doriţi să realizaţi o "felicitare" de Crăciun mai specială: puteţi crea un puzzle cu o felicitare de Crăciun cu logoul firmei. Sau de fapt cu orice ocazie puteţi folosi logoul firmei, poate pe situl firmei. Poate aveţi un sit dedicat artei (uau, puzzle-uri cu tablouri) sau de fotografie (unele le veţi transforma în puzzle-uri). Sunt atâtea contexte de folosit! În fine, şi pentru omul "simplu" e util: îţi poţi crea nelimitat puzzle-uri.

img60

Nelimitat ca timp! Hai că aici v-am fentat puţin. Oferta sună prea bună să nu aibă limitări, nu? Ei bine, iată limitările 1) fiecare puzzle creat poate avea maxim 40 de piese (hei, e vorba de un puzzle promoţional, nu vrei să îţi omori clienţii cu 200 de piese); 2) nu se oferă imagine fantomă (ghost), nici coşuleţe pentru grupat piese; şi 3) jos de tot e o mică linie ce invită spre cumpărarea versiunii comerciale a creatorului de puzzle-uri. Vi se par limitări? La zero lei eu le trec lejer cu vederea.

Să vedem în schimb ce obţinem:

– putem crea, am spus, oricând şi oricâte puzzle-uri din propriile imagini
– (nu le putem vinde, altă limitare, dar) le putem publica online sau pe CD-uri
– putem să includem în puzzle un banner, care vrem noi, conducând spre ce adresă dorim noi (doar e de promovare!)
– ceea ce îmi place cel mai mult: textele pot fi traduse, astfel încât clientul să poată să deschidă un produs pe limba lui
– toate setările pot fi salvate ca profiluri, pentru reutilizare ulterioară

Ei, cum e? Cântărind limitările şi atuurile care sunt mai grele? Distraţi-vă cu acest puzzle (336KB) pe care l-am creat demonstrativ şi pe care îl puteţi vedea mai jos. Şi apropo: evident că dacă doriţi mai mult, puteţi cumpăra versiunea comercială a acestui creator de puzzle-uri. Costă suta de dolari, ceea ce mi se pare cam mult. Pentru o firmă însă nu, mai ales că îţi dă dreptul să vinzi creaţiile!

img61


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. L-am folosit si eu e belea programul!!! Acesta este rezultatul!!! http://puzzle.gamesx.ro/puzzle/Avatar Puzzle.exe


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *