Jocurile Olimpice 2008 şi Google


În timpul la Euro 2008 am folosit de mai multe ori Google pentru a afla când are loc un meci sau cât e scorul chiar în timpul meciului (vă amintiţi? aici e articolul). Ca şi atunci, Google e de ajutor şi pentru Jocurile Olimpice din China.

Desigur, pentru multe-multe-multe detalii e recomandat să urmăriţi situl oficial, iar pentru transmisiuni prin internet CCTVolympics. Eu prefer însă informaţiile concentrate şi găsesc ca fiind de mare ajutor paginile Wikipedia în engleză şi în română, cu suplimentul România la Jocurile Olimpice de vară din 2008.

img75

Dar să revenim la Google. Căutaţi cu Google Jocurile Olimpice 2008 sau direct indicând o ţară, precum Jocurile Olimpice 2008 Romania. Desigur se poate căuta şi în engleză, precum Olympics 2008 Hungary.

img76 img77

Google afirmă aici că a făcut chiar un sit dedicat competiţiei, dar cel puţin în încercările mele de accesare am dat mereu de un mesaj de eroare. Merge însă versiunea din cache, aşa că acolo am văzut un iframe cu webaplicaţia Google despre Jocurile Olimpice. O vedeţi mai jos. Puteţi căuta Romania şi vedea situaţia medaliilor.

Apoi este disponibil un gadget iGoogle care poate fi folosit practic în orice sit, după cum vedeţi mai jos. Nu ştiu cât de la timp sunt actualizate datele, dar este cert că Google poate fi util spre informare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *